Θερμή υποδοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην Καλαμπάκα

Σύντομο πέρασμα από την Καλαμπάκα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για νέο Πρόεδρο στο Κίνημα Αλλαγής.

Τον κ. Παπανδρέου ανέμειναν τοπικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του ΚΙΝ.ΑΛ. αρκετή ώρα στην είσοδο του Δημαρχείου, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος και εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής, ο Πολιτευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Κώστας Φαμίσης, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Καλαμπάκας Αθανάσιος Καρνέζης κ.ά.

Στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο κ. Αλέκος αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του Δήμου Μετεώρων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, σημειώνοντας ότι ο δήμος μας αδικείται από τα πληθυσμιακά κριτήρια, διότι είναι ο δεύτερος σε έκταση στη χώρα μας και επιπλέον δέχεται μεγάλο όγκο τουριστών, οπότε έχει περισσότερες ανάγκες.

Κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Παπανδρέου, ο οποίος είπε ότι το θέμα που έθεσε ο Δήμαρχος και άλλα που αφορούν στον τουρισμό θα τα συζητήσουν και από κοντά, εφόσον εκλεγεί Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., διότι πιστεύει στη διαβούλευση.

Αναφορές έγιναν και στο ΕΣΥ, το οποίο ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι είναι στο DNA του ΠΑ.ΣΟ.Κ., καθώς το ίδρυσε στις αρχές της πρώτης διακυβέρνησης, όπως και στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, με αφορμή το καλωσόρισμα που δέχθηκε από τον Αντιπρόεδρο του ΑΓΡΟΓΑΛ και Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λύπα.

Στο κ. Παπανδρέου ο Δήμαρχος πρόσφερε μία εικόνα της Παναγίας κι ένα βιβλίο για την ιστορία της πόλης μας, ενώ ο κ. Λύπας του πρόσφερε μία εικόνα του Αγίου Γεωργίου.
Νωρίτερα ο γιός του Αντιδημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, Γιάννης, υποδέχθηκε τον κ. Παπανδρέου στο γραφείο του Δημάρχου με μία ανθοδέσμη.

Το πρόγραμμα του κ. Παπανδρέου δεν του επέτρεψε να παρακαθίσει στο γεύμα που είχε ετοιμαστεί, αλλά λίγο πριν από την αναχώρησή του τσούγκρισε το ποτήρι του στο εστιατόριο “Πανελλήνιο” της πλατείας Δημαρχείου, αποχαιρετώντας τον Δήμαρχο και τα τοπικά στελέχη.

Ακολούθησε ολιγόωρη ξεκούραση στο ξενοδοχείο του Κώστα Φαμίση, και στη συνέχεια αναχώρησε για τα Τρίκαλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ