Στην πρώτη θέση σε εντάξεις έργων στη χώρα το ΚΕΝΑΚΑΠ

Στην πρώτη θέση στη χώρα μας σε εντάξεις έργων βρίσκεται η αναπτυξιακή εταιρεία του νομού Τρικάλων ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., η οποία έκλεισε 30 χρόνια ζωής και προσφορά στον τόπο μας.

Την είδηση μετέφερε στη Γενική Συνέλευση των Μελών ο Διευθυντής της εταιρείας, Βάιος Κουτής, σημειώνοντας ότι το ΚΕΝΑΚΑΠ θα διαχειριστεί έργα συνολικής δημόσιας δαπάνης 13 εκατ. ευρώ.

Αναφέρθηκε επίσης και στην υπόθεση των δύο υπαλλήλων που τελούν υπό επίσχεση εργασίας εδώ και δέκα χρόνια περίπου. Όπως είπε, τα δικαστήρια βγήκαν υπέρ της εταιρείας και πρόσφατα οι υπάλληλοι έκαναν γνωστό στην εταιρεία ότι επιθυμούν να επιστρέψουν για εργασία. Για την τύχη τους θα αποφασίσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΕΝΑΚΑΠ, Θεόδωρος Αλέκος, αναφέρθηκε στην πεντάμηνη διοίκηση της εταιρείας από μέρους του, μετά από τον θάνατο του Χρήστου Σινάνη, σημειώνοντας ότι το Δ.Σ. πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αναλάβει την υλοποίηση προγραμμάτων την προγραμματική περίοδο 2021-27 και να συνεχίσει να προσφέρει.

Αναφορικά με την τελευταία χρήση της εταιρείας, το πρόσημο είναι οριακά θετικό με 3.500 ευρώ κέρδη.

Είπε επίσης ότι το ΚΕΚ Σταγών τελεί υπό λύση και εκκαθάριση, και όπως είχε αποφασιστεί, ένας υπάλληλός του θα έρθει στον Δήμο Μετεώρων και ο άλλος θα πάει στον Δήμο Πύλης.

Για τα δάνεια της εταιρείας είπε ότι εξυπηρετούνται κανονικά, ενώ για την επιβεβλημένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, είπε ότι για ακόμη μια χρονιά δεν έγινε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ