Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/10 η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της “Στέγης”

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Φιλοζωϊκού Συλλόγου “Η Στέγη”.

Πριν τη γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου όπου έγινε αναφορά από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χρήστο Κτενά στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων από τον Δήμο Μετεώρων. Ο κ. Κτενάς αναφέρθηκε στη σχέση του με το Δήμο Μετεώρων αλλά και στις προτάσεις της Στέγης για να βρεθεί λύση σ’ αυτό το μεγάλο ζήτημα που ταλανίζει τον Δήμο εδώ και πολλά χρόνια.

Τέλος ο κ. Κτενάς είπε πως η “Στέγη” συνεχίζει προς τον ένατο χρόνο λειτουργίας και τα μέλη της προσηλωμένα στον ανιδιοτελή εθελοντισμό και εμφανή προσφορά έργου, προσκαλούν μαζί τους όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν στο ευαίθσητο θέμα των αδέσποτων ζώων.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.
Με την έναρξη προστέθηκαν δύο θέματα εκτως ημερήσιας τα οποία ήταν:
α) Αναζήτηση χώρου εντός της Πόλης ως γραφείο καθώς και μίσθωσης – διαμόρφωσης του προηγούμενου,
β) Αποστολή πρός όλα τα μέλη, επιστολής υπενθύμισης υποχρεώσεων που απορρέουν του καταστατικού.
Συζητήθηκαν μετά των θεμάτων,
2. οικονομικής έκθεσης,
3.Πεπραγμένων,
4.Απαλλαγής,
5.Απολογισμού & Προυπολογισμού
τα οποία και εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Όσον αφορά το πρώτο θέμα για κατάθεση πρότασης διαχείρισης αδέσποτων, αποφασίσθηκε η σύνταξη μελέτης η οποία θα παρουσιαστεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα και μετά της έγκρισης κατάθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ