Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων – Οι αποφάσεις στα θέματα που συζητήθηκαν

Συνεδρίασε διά ζώσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι της Τετάρτης το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων.

Τα θέματα που συζητήθηκα στη συνεδρίαση και οι αποφάσεις:

1. Αποδοχή της Απόφασης περί ένταξης Πράξης της Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Σύνταξη/Επικαιροποίηση Γενικών Σχεδίων Ύδρευσης (Masterplan) και Σύνταξη/Επικαιροποίηση Σχεδίων Ασφάλειας Νερού». ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

2. Περί αντικατάστασης μελών του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Τη θέση του Στέφανου Θεοχάρη λαμβάνει ο Δημήτριος Κόττης και τη θέση του εκλιπόντος Χρήστου Σινάνη ο Λευτέρης Αβραμόπουλος. ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

3. Για την τροποποίηση του προϋπολογισμού της επιχείρησης όπως ανέφερε ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΜ Χρήστος Τασίκας θα αυξηθεί το κεφάλαιο σε κάποιους κωδικούς από το πλεονάζον αποθεματικό. Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, διότι ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είπε ότι δεν είχε αναλυτική ενημέρωση.

4. Δόθηκε παράταση ρύθμισης στις ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι 31-12-2021 ομόφωνα.

5. Χορήγηση εννεάμηνης άδειας ανατροφής τέκνου σε υπάλληλο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ.

6. Αποδοχή αιτήσεως παραίτησης υπαλλήλου της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ. Πρόκειται για 65χρονο υπάλληλο της ΔΕΥΑΜ που πρόκειται να βγει στη σύνταξη.

7. Ανάθεση προμηθειών και υπηρεσιών ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ