Οι vip επισκέπτες… ξανάρχονται

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η πόλη της Καλαμπάκας, ο τόπος στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε, βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, χάρη στους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, οι οποίοι και αποτελούν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO καθιστώντας την πόλη μας το δεύτερο συχνότερο τουριστικό προορισμό.
Παρά την κατάσταση με τον κορονοιό που έχει δυσκολέψει την καθημερινότητά όλων μας, ο ρυθμός των ατόμων που επιλέγουν να επισκεφθούν την πόλη της Καλαμπάκας συνεχώς αυξάνεται. Αυτή τη φορά, ένα ελικόπτερο έκανε την εμφάνισή του πάνω από την πόλη, το οποίο και προσγειώθηκε στο γήπεδο. ‘’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ’’.

Τουριστικό πρακτορείο της πόλης μας με πολύ μεγάλη χαρά υποδέχτηκε τους επισκέπτες και ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ξενάγησή τους στην πόλη, στους επιβλητικούς βράχους καθώς επίσης και στις μονές της περιοχής.

Με το τέλος της ξενάγησης υπεύθυνοι και επισκέπτες αντάλλαξαν χαμόγελα και θερμές ευχές, με τους τελευταίους να ομολογούν ότι έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία και έμειναν έκπληκτοι από την φιλοξενία και την προθυμία εκπλήρωσης όλων των αναγκών τους.

Διαβεβαίωσαν δε, ότι θα μοιραστούν τις εικόνες των βράχων και τις εμπειρίες που αποκόμισαν με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, δίνοντας την υπόσχεση ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναεπισκεφθούν τον τόπο μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ