Την Κυριακή 4/7 η εκλογή του Νίκου Φωλίνα ως νέου Προέδρου του Δ.Σ. Μετεώρων – Η διαδικασία

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την εφημερίδα και την ιστοσελίδα μας, την Κυριακή 4 Ιουλίου θα γίνει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων, μετά από τη διαγραφή του Σωτήρη Παπαχρήστου από την παράταξη “Νέο ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δήμος”.

Με την πρόσκληση, που υπογράφει ο προεδρεύων Γιώργος Παπανικολάου, καλούνται οι σύμβουλοι στην 8η Ειδική δια τηλεδιάσκεψης, μέσω Cisco Webex, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 11:00.

Στην τηλεδιάσκεψη ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος θα ανακοινώσει τη διαγραφή του κ. Παπαχρήστου, ο οποίος θα λογίζεται πλέον ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, και θα ορίσει τον χρόνο που θα διεξαχθεί η διαδικασία της εκλογής του νέου Προέδρου δια ζώσης με μυστική ψηφοφορία στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 64 του ν. 3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 71 του ν. 4555/2018 και τροποποιήθηκε με τo άρθρα 5 του ν. 4623/2019.

Η προσέλευση των Δημοτικών Συμβούλων θα γίνεται τηρούμενων των αποστάσεων, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός και συγχρωτισμός.

Ο Νίκος Φωλίνας θα προταθεί για τη θέση

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Νίκος Φωλίνας θα είναι αυτός που θα προταθεί από τον Δήμαρχο για τη θέση του Προέδρου.

Έτσι, ο κ. Φωλίνας θα είναι ο νέος Πρόεδρος, και το μόνο που απομένει είναι να δούμε πόσες ψήφους θα λάβει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ