Ένα εκπληκτικό drone βίντεο στο Μαντάνι του Δαίμονα στη Τζούρτζια Ασπροποτάμου

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ένα εκπληκτικό drone βίντεο από το Μαντάνι του Δαίμονα της Τζούτζιας Ασπροποτάμου παρουσιάζει στο κανάλι του στο Youtube ο Vagelis Kolokotronis.

Ο Γιάννης Ψαρρής το έχει επισκεφθεί αρκετές φορές (8-9) και μεταξύ άλλων σε ρεπορτάζ που έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα “Τα Μετέωρα” αλλά και στην ιστοσελίδα tameteora.gr γράφει:

Κοντά στην Αγία Παρασκευή (Τζούρτζια) Ασπροποτάμου υπάρχει ένας καταρράκτης, τον οποίο οι ντόπιοι τον ονομάζουν «Μαντάνι του δαίμονα» (ή του διαόλου).

Από το σημείο που μπορούμε να φτάσουμε με αυτοκίνητα, σε χαμηλότερο σημείο του χωριού, για να φτάσεις στον καταρράκτη που απέχει 4-4,5 χλμ. χρειάζεται πεζοπορία μία ώρα και 15 λεπτά περίπου.

Ο καταρράκτης έχει ύψος 15 μέτρα περίπου και στο σημείο πτώσης του νερού σχηματίζεται μια γαλαζοπράσινη λίμνη. Η θέα του καταρράκτη και η ομορφιά καταπληκτική!

Ο Vagelis Kolokotronis για την ολοκλήρωση της πορείας για τη δημιουργία του βίντεο ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό συμβούλιο της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κ. Ελένη Ράπτη για τις πληροφορίες, την φιλοξενία και την περιήγηση στο χωριό και ιδιαίτερα για το Μαντάνι του Δαίμονα. Στην πορεία συμμετέχουν ο Μάκης Θεοδώρου, ο γιος του Βασίλης ο βοσκός και εγώ.

Μusic/credits: terminus – Scott Buckley: Website: www.flypath.eu © Produced by Evangelos Kolokotronis

 

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από παλαιότερα ρεπορτάζ του Γιάννη Ψαρρή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ