Ευχαριστήριο της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων για την περιβαλλοντική δράση στον ανατολικό δρόμο των Μετεώρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η περιβαλλοντική δράση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων με έδρα την πόλη της Καλαμπάκας κατά την οποία έγινε συλλογή των απορριμμάτων στον Ανατολικό δρόμο των Μετεώρων συνολικού μήκους 5 χλμ.
Ήταν μία πρωτοβουλία με την οποία, σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2021, αποχαιρετήσαμε τον Χειμώνα προσδοκώντας σε μία αλλαγή εποχής που θα φέρει την «Άνοιξη» τόσο στις κλιματολογικές συνθήκες αλλά κυρίως στην οικονομική δραστηριότητα!
Τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ. της Ένωσης, Κουρούπας Ιωάννης, Νικολογιάννης Σπύρος και Αλεξίου Σωτήριος οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά, ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Πρασίνου κ. Τσίκαρη Βασίλειο για την άψογη συνεργασία με παροχή ανθρώπινου δυναμικού και απαραίτητου εξοπλισμού όπως επίσης τις εργαζόμενες του Τομέα Τουρισμού του Δήμου και τα υπόλοιπα μέλη που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεντρώθηκαν πλέον των δεκαπέντε (15) σάκων απορρίμματα τα οποία θα αποτελέσουν μία πολύ καλή αφορμή για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση και διαχείρισή τους, στο πλαίσιο της συνεργασίας τόσο με το Δήμο Μετεώρων όσο και με το ΚΕΠΑ του ΕΚΠΑ.

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ της Ένωσης
Κουρούπας Ιωάννης
Νικολογιάννης Σπύρος
Παπαπούλιος Κωνσταντίνος
Αλεξίου Σωτήριος
Ντόβας Μιχαήλ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ