Ιντερνετ και Καλαμπάκα το 2021…

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Είμαστε πλέον στο 2021 και πρόσφατα μπήκε στη ζωή μας το περιβόητο 5G. Όμως, η Καλαμπάκα είναι ακόμη πολύ μακριά από το σημείο που οι κάτοικοί της θα απολαμβάνουν ταχύτητες που κάτοικοι άλλων πόλεων της χώρας μας απολαμβάνουν εδώ και χρόνια.

Δυστυχώς λοιπόν όλο και πληθαίνουν τα παράπονα συμπολιτών μας για τις χαμηλές ταχύτητες που φτάνουν στους υπολογιστές τους.

Το παράλογο είναι ότι έχει επιτραπεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές να πωλούν οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας ίντερνετ ταχύτητας ΕΩΣ 24 Mbps και ΕΩΣ 50 Mbps. Έτσι, ενώ κάποιος πολίτης πληρώνει και έχει την ανώτατη δυνατή ταχύτητα, υπάρχουν πολλοί που πληρώνουν για να έχουν τη μισή ταχύτητα από αυτή που πληρώνουν, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν επιστροφή χρημάτων, διότι δεν υπάρχουν άλλες κατηγορίες πακέτων, έως 12 ή έως 30 για παράδειγμα.

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς και με την ανοχή των Αρχών και με την «πρωτόγονη» κατάσταση του ίντερνετ στην Καλαμπάκα το έτος 2021!

Δεν ξέρω αν ο Δήμος ή οι φορείς μπορούν να πιέσουν τις καταστάσεις, αλλά είναι βέβαιο ότι αν επένδυαν οι εταιρείες τα επιπλέον χρήματα που εισπράττουν από ταχύτητες που δεν προσφέρουν στην αναβάθμιση των δικτύων τους, τότε σίγουρα θα τους έμεινε και κέρδος.

Δυστυχώς όμως και αυτή είναι μία ακόμη αδικία που βιώνει ο πολίτης, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει και να βρει το δίκιο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ