Μέσω τηλεδιάσκεψης η προσεχής συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Μετεώρων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στις 21 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00 θα πραγματοποιηθεί η24η/2020 δια τηλεδιάσκεψης, μέσω Cisco Webex, τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1.-Περί επικύρωσης της υπ’ αριθ. 558/2020 απόφασης του Δημάρχου Μετεώρων.

2.-Άσκηση ή μη ενδίκου βοηθήματος κατά της υπ’ αριθ. 21/2020 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας, καθώς και της τεθείσας παρά πόδας αυτής από 28.09.2020 επιταγής προς πληρωμή, κατά του Δήμου Μετεώρων.

3.-Ορισμός Πληρεξουσίου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μετεώρων κατά τη συζήτηση της υπ’ αριθ. κατάθ. 16/2020 αίτησης αναίρεσης κατά του Δήμου Μετεώρων ενώπιον του Αρείου Πάγου (πολιτικό τμήμα).

4.-Ορισμός Πληρεξουσίου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μετεώρων και την υποστήριξη κατηγορίας ενώπιον του Αρείου Πάγου (ποινικό τμήμα) στην υπ’ αριθ. πινακίου 463/2020 ποινική υπόθεση.

5.-Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 53/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων.

6.-Ορισμός Πληρεξουσίου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μετεώρων κατά τη συζήτηση της υπ’ αριθ. κατάθ. ΑΓ 211/2019 αγωγής κατά του Δήμου Μετεώρων ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρικάλων.

7.-Ορισμός Πληρεξουσίου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μετεώρων κατά τη συζήτηση της υπ’ αριθ. κατάθ. ΑΓ 200/2019 αγωγής κατά του Δήμου Μετεώρων ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρικάλων.

8.-Ορισμός Πληρεξουσίου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μετεώρων κατά τη συζήτηση της υπ’ αριθ. κατάθ. 16/2020 αγωγής (διαδικασία μικροδιαφορών) κατά του Δήμου Μετεώρων ενώπιον του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας.

9.-Αναγκαιότητα ορισμού δικηγόρου για τη συζήτηση της με αριθμ. κατάθεσης 159/2019 έφεσης του Δήμου Μετεώρων κατά της υπ΄αριθ. 44/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων (τακτική διαδικασία).

10.-Έγκριση όρων διακήρυξης του έργου «Άρδευση Aμπελίων Τ.Κ. Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων».

11.-Λύση σύμβασης εκμίσθωσης του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοινότητα Μαυρελίου του Δήμου Μετεώρων και ρύθμιση ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

12.-Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης υλοτομίας καυσοξύλων στo δημοτικό δάσος Γάβρου για την κάλυψη ατομικών αναγκών.

13.-Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης υλοτομίας καυσοξύλων στo δημοτικό δάσος Αγίου Δημητρίου για την κάλυψη ατομικών αναγκών.

14.-Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης υλοτομίας καυσοξύλων στo δημοτικό δάσος Καστρακίου για την κάλυψη ατομικών αναγκών.

15.-Έγκριση πρακτικού Ι του διαγωνισμού «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Μετεώρων».

16.-Αποδοχή δωρεάς Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

17.-Έγκριση όρων διακήρυξης αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Περιστέρας.

18.-Αποδοχή δωρεάς αγροτεμαχίου στην Κοινότητα Κλεινού.

19.-Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

20.-Τροποποίηση πρ-σμού οικονομικού έτους 2020.

Σημείωση: Τα μέλη της επιτροπής θα ενημερωθούν για τον τρόπο σύνδεσής τους στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ