Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ανοικτό Θέατρο Καλαμπάκας η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας.

Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του προέδρου της κ. Αχιλλέα Σιάχου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να μπουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης νέα μέλη έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές να αναλάβουν εκείνη τη διοίκηση του Συλλόγου.

Όπως είπε ο κ. Σιάχος την διοίκηση του Συλλόγου πρέπει να αναλάβουν νέοι άνθρωποι με όρεξη και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν.

Την ίδια επιθυμία εξέφρασε και η κυρία Φρόσω Νάτση.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Θοδωρή Αλέκο που όπως είπε είναι φίλος και υποστηρικτής της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας. Ο κ. Αλέκος είπε μεταξύ άλλων πως στηρίζει την Ορειβατική Λέσχη στο δύσκολο και σπουδαίο έργο της και ότι θα είναι πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Στη συνέχεια ο κ. Άρης Μητρονάτσιος και η κυρία Φρόσω Νάτση παρουσίασαν το έργο της Αναρρρίχησης και της Πεζοπορίας αντίστοιχα.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Βαΐου, ταμίας του Συλλόγου, ο οποίος πριν κάνει τον οικονομικό απολογισμό αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο του Συλλόγου και ειδικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια με το Προεδρικό Διάταγμα για τα Μετέωρα και την κακή σχέση που είχε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με τον Σύλλογο θέση με την οποία συμφώνησε και ο πρόεδρος κ. Σιάχος.

Στη συνέχεια το λόγο είχε ο Γραμματέας της Λέσχης κ. Κώστας Λιώλιος ο οποίος εξήγησε τη διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο οποίο παρέμειναν τα παλιά μέλη και προστέθηκαν κάποια νέα με την προϋπόθεση να αναλάβουν το Σύλλογο στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν.

Τέλος να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της Πανελλήνιας Αναρριχητικής Συνάντησης η οποία φέτος θα γινόταν και πάλι στην Καλαμπάκα όμως αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Όπως είπε ο κ. Σιάχος, πρέπει πάση θυσία η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση να κρατηθεί στην Καλαμπάκα γιατί ο τόπος έχει πολλαπλά οφέλη από αυτή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ