Αρχική ΤΟΠΙΚΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ Απουσίαζε η αντιπολίτευση από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων

Απουσίαζε η αντιπολίτευση από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων

-

Παρουσία του Δημάρχου και Προέδρου της, Θοδωρή Αλέκου, και των μελών της παράταξής του συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας, κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό (λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού).

Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν τα μέλη της Αντιπολίτευσης, οι κ.κ. Χρήστος Σινάνης, Μαρία Φροσυνάκη, Χρήστος Παπαγεωργίου και Γιάννης Παπαμιχαήλ. Απαρτία υπήρξε, αφού όλα τα υπόλοιπα μέλη ήταν παρόντα, και η συνεδρίαση, στην οποία όλες οι αποφάσεις λήφθηκαν ομόφωνα, πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την ενημέρωση από πλευράς Δημάρχου για μία επιστολή που έλαβε μέσω ταχυδρομείου από μαθήτρια της Ε΄ Δημοτικού από τη Νέα Ζωή, που ζητούσε να βελτιωθεί η παιδική χαρά του χωριού της.

Ο κ. Αλέκος ζήτησε από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας Γιώργο Θώμο, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες σε όλες τις παιδικές χαρές και ιδιαίτερα να προσεχθεί και αυτή της Νέας Ζωής.

Εκτός ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκαν:

– Το πρακτικό Νο2 του διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων για τα έτη 2020-21

– Το πρακτικό Νο3 του παραπάνω διαγωνισμού

-Η απόφαση Δημάρχου για ορισμό δικηγόρου (Νεκτάριος Λαγούδης) στην υπόθεση της διοικητικής αποβολής κατοίκου που κατέλαβε δρόμο του χωριού στην Αηδόνα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που εγκρίθηκαν:

-Μη άσκηση ενδίκου βοηθήματος κατά της υπ’ αριθ. 15/2020 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας, καθώς και της τεθείσας παρά πόδας αυτής από 28.02.2020 επιταγής προς πληρωμή, κατά του Δήμου Μετεώρων (υπόθεση κ. Ταρατόρα που έχει ενταχθεί στα ληξιπρόθεσμα).

-Μη άσκηση ενδίκου βοηθήματος κατά των υπ’ αριθ. 39 και 40/2020 διαταγών πληρωμής του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας (απορρίμματα ΔΕ Βασιλικής, Μαλακασίου και Χασίων – συνολικό ποσό 22.000 ευρώ).

-Ορισμός Πληρεξουσίου Δικηγόρου (Βασίλη Αγγέλη) για την εκπροσώπηση του Δήμου Μετεώρων κατά τη συζήτηση της υπ’ αριθ. κατάθ. 7/2020 αγωγής (ειδική διαδικασία περιουσιακών διαφορών – εργατική διαφορά) ενώπιον του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας. Ο κ. Αλέκος αρκέστηκε να πει ότι αφορά σε υπάλληλο που απασχολήθηκε στον Δήμο μας την περίοδο 2018-19 με προφορική εντολή του τότε Δημάρχου (Χρ. Σινάνη) και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού (Λ. Μπαντέκα). “Επειδή δεν είναι παρών ο κ. Σινάνης δεν θέλω να πω περισσότερα”, τόνισε.

-Το πρακτικό δημοπράτησης εκμίσθωσης υλοτομίας μετατόπισης καυσοξύλων στo δημοτικό δάσος της Κοινότητας Αχλαδέας του Δήμου Μετεώρων για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα (110 τόνοι στον Αδάμο Σωτήριο με 42,98 ευρώ / τόνο).

-Το πρακτικό δημοπράτησης εκμίσθωσης υλοτομίας μετατόπισης καυσοξύλων στo δημοτικό δάσος του οικισμού Θεοτόκου της Κοινότητας Αχλαδέας του Δήμου Μετεώρων για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα (106 τόνοι στον Σιούτα Κωσνταντίνο με 42,98 ευρώ / τόνο).

-Τα πρακτικά δημοπρασίας εμπορικής υλοτομίας δημοτικού δάσους Λογγά (1580 κυβ. στον κ. Μπαμπάνη με 70 ευρώ / κυβ.

-Οι όροι δημοπράτησης για την εκμίσθωση του δικαιώματος εμπορικής υλοτομίας και απόληψης της συστάδας 5α του δημοτικού δάσους Κονισκού διαχειριστικού έτους 2020 (60 ευρώ / κυβ. αρχική τιμή).

-Η Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ολοκλήρωση Αρδευτικού δικτύου στο ΔΔ Κλεινού του Δήμου Κλεινοβού» μέχρι 30/12/2020. Είναι η 12η παράταση για ένα έργο που έπρεπε να ολοκληρωθεί το 2014. Όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντώνης Τούλας, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και απομένουν τα γραφειοκρατικά.

-Η Επικύρωση των υπ΄αρ. 439 & 441/2020 αποφάσεων Δημάρχου περί ορισμού δικαστικού επιμελητή στην υπόθεση διοικητικής αποβολής στην Κ. Αηδόνας.

-Η Ανάθεση εργασιών μετατόπισης κολώνας ΔΕΗ επί της οδού Ιωάννη Ζιώγα για αποκατάσταση καθιζήσεων (ποσό 1.500 ευρώ).

– Η έκδοση Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση της δαπάνης: «Μετατόπιση κολώνας ΔΕΗ επί της οδού Ιωάννη Ζιώγα για αποκατάσταση καθιζήσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.grwww.efepae.gr,
www.aedep.grwww.espa.gr

Οίκος Νυφικών Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Άννα Γίδα – Παιδίατρος – Καλαμπάκα

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

Προτάσεις για το χειμώνα από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...

Η πιό νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης είναι το Food Factory

Η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης, FOOD FACTORY. Από Δευτέρα έως Πέμπτη: 17:00 έως αργά το βράδυ και Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: Από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαύστε τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις του τώρα και στο χώρο σας. Καλέστε: τηλ: 24320 75305 ή 6988 281600 ...

Αναστασία Πινιάρα – Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

ΩΡΛ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας - Ρινοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Υπ. Διδάκτωρ Νευροωτολογίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική συνεργάτιδα Νοσ. «ΥΓΕΙΑ» ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών -...