Ανανεώνεται η συμφωνία του Δήμου Μετεώρων με την Κατερίνα Δημουλά

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Διαδικτυακή συνέντευξη τύπου της Δωρήτριας της Βιβλιοθήκης κας Κατερίνας-Diana Δημουλά-Merriam και του Δημάρχου Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκου με αφορμή την συμφωνία ανανέωσης δωρεάς της κας Δημουλά

Η Δωρήτρια της Βιβλιοθήκης της Καλαμπάκας, κα Νταϊάνα Δημουλά-Μέρριαμ, Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής, Λογοτεχνικής και Πολιτιστικής Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Καλαμπάκας, ενημέρωσε επίσημα τον Δήμο Μετεώρων ότι ανανεώνει τη συμφωνία δωρεάς της για περίοδο πέντε ετών.

Η κα Δημουλά-Μέρριαμ, γνωστή στους φίλους και την οικογένειά της ως Κατερίνα, ε-ξέφρασε την αγάπη της για την κοινότητά μας με την μετριοφροσύνη που τη διακρίνει:

“Σήμερα, αισθάνομαι ευλογημένη που έχω την τιμή και την ευκαιρία να συνεχίσω να υπη-ρετώ τους πολίτες της Καλαμπάκας – τόπο καταγωγής της οικογένειας Δημουλά, παρατείνοντας τη συμφωνία δωρεάς μου για άλλα πέντε χρόνια. Η ευγνωμοσύνη μου εκτείνεται σε κάθε μέλος της ομάδας των συνεργατών μου που αποτελούν την ψυχή της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας και στην ευρύτερη κοινότητα των Μετεώρων που μας προσφέρει την αίσθηση σκοπού και εκπλήρωσης.”

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 στις 8:00 μ.μ. μέσω διαδικτύου, λόγω της υποχρεωτικής κοινωνικής αποστασιοποίησης, με εκπροσώπους από το Δήμο Μετεώρων και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στον σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/86251940173
Password: 1

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ