Τι ισχύει για τη μεταφορά των εορτασμών της Πρωτομαγιάς για το Σάββατο 9/5

Η φετινή Πρωτομαγιά ήταν διαφορετική, καθώς οι εορτασμοί μεταφέρθηκαν για μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν μπερδευτεί με την μεταφορά των εορτασμών της Πρωτομαγιάς. Πολλοί Καλαμπακιώτες, καταναλωτές και εργαζόμενοι ρωτούν τι τελικά ισχύει.

Φέτος, η Πρωτομαγιά ήταν αλλιώτικη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η αργία ίσχυε κανονικά για την Παρασκευή 1η Μαΐου 2020, αλλά οι εορτασμοί μεταφέρθηκαν για το Σάββατο 9 Μαΐου, δηλαδή μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Εξάλλου, όπως είχε ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προσβλέπει «ότι όλα τα σωματεία των εργαζομένων, όλων των βαθμίδων, αλλά και όλες οι πολιτικές δυνάμεις, θα αναγνωρίσουν με τη στάση τους ότι φέτος είναι αλλιώς. Όπως το Πάσχα, έτσι και η Πρωτομαγιά».

Επίσης, έχει τονίσει ότι στο πλαίσιο αυτό, οι συμβολικοί εορτασμοί της Πρωτομαγιάς, με τήρηση κανόνων και αποστάσεων, μεταφέρθηκαν για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Παρόλα αυτά, δεν θα επηρεαστεί η αργία, όσον αφορά τους εργαζομένους. Το Σάββατο 9 Μαΐου 2020 όσα καταστήματα έχουν ανοίξει θα λειτουργούν κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ