Αρχική ΤΟΠΙΚΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ Διαδικαστικού χαρακτήρα τα θέματα στην Οικονομική Επιτροπή – Εγκρίθηκαν ομόφωνα

Διαδικαστικού χαρακτήρα τα θέματα στην Οικονομική Επιτροπή – Εγκρίθηκαν ομόφωνα

-

Ομόφωνα εγκρίθηκαν τα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων, που συνεδρίασε στο γραφείο του Δημάρχου και Προέδρου της Θοδωρή Αλέκου.

Αναλυτικότερα εγκρίθηκαν:

– Το αίτημα του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για οικονομική υποστήριξη του αγώνα δρόμου Καλαμπάκα – Τρίκαλα – Θανάσης Σταμόπουλος, που θα γίνει ως συνήθως με παροχή υλικών και προσφορά υπηρεσιών.

– Οι όροι διακήρυξης δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικού Σχολικού αγρού στη θέση Δέση τοποθεσία «Λούνες» 15,925 στρεμμάτων του οικισμού Τριφύλλια της Κοινότητας Κρύας Βρύσης του Δήμου Μετεώρων (τομή εκκίνησης 20 ευρώ / στρέμμα).

– Οι όροι διακήρυξης δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος της Κοινότητας Ανθούσας του Δήμου Μετεώρων (150 ευρώ ετησίως).

– Τα πρακτικά & ΙΙ του διαγωνισμού για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων οικ. ετών 2020-2021 του Δήμου Μετεώρων» (ανάδοχος Ντάρδας)

– Τα πρακτικά Ι & ΙΙ δημοπρασίας του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων» (ανάδοχη εταρεία Στυλ. Τσιλίκης – Κων. Τσιλίκης ΟΕ).

– Η αίτηση της Κ/ξιας Εργοκατασκευή ΙΚΕ Πλιάτσικας Κων/νος – Παπαγεωργίου Παναγιώτης περί χορήγησης παράτασης συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάπλαση Κοινόχρηστων Χώρων Καλαμπάκας» (αφορά στο Πάρκο) μέχρι 20/2/2020.

– Η αίτηση Μάντζιου Παναγιώτη περί χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Καλαμπάκας» (αφορά στη Διάβα) μέχρι 28/2.

– Η συγκρότηση επιτροπής διενέργειας / αξιολόγησης διαγωνισμού απορριμμάτων

– Το τεύχος τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Κλεινοβού του Δήμου Μετεώρων»

– Το τεύχος τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων»

– Το τεύχος τεύχους τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Καστανιάς του Δήμου Μετεώρων»

– Το τεύχος τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Χασίων του Δήμου Μετεώρων»

– Το τεύχος τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Τυμφαίων του Δήμου Μετεώρων»

– Το τεύχος τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Μαλακασίου του Δήμου Μετεώρων»

– Το τεύχος τεχνικών δεδομένων και όρων διακήρυξης για την «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων»

– Η συμπλήρωση – τροποποίηση της υπ’ αριθ. 40/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων με θέμα «Ορισμός Δικηγόρου (Χρ. Πύργος) για την υπόθεση αγωγής της Τράπεζας Πειραιώς κατά 1) Ν.Π.Ι.Δ. Δ.Ε.Υ.Α.Μ. και 2) Ν.Π.Δ.Δ. Δήμος Μετεώρων»

– Τα πρακτικά της άγονης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην κοινότητα Χαλικίου (θα επαναπροκηρυχθεί).

– Η απόφαση 5/2020 της Κοινότητας Καστρακίου, η οποία αφορούσε στην αποδοχή δωρεάς της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων για την κατασκευή έξι κολόνων φωτισμού μέχρι τον ναό Αγίου Αθανασίου

– Η εξειδίκευση πίστωσης 4.500 ευρώ για δαπάνες εορτασμού Απόκρεων.

Εκτός ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε θέμα που αφορούσε στην υλοποίηση του έργου της αντιμετώπισης της λειψυδρίας στην κοινότητα Τζούρτζιας.

Αναβλήθηκε η συζήτηση των θεμάτων:

– Ορισμός δικηγόρου (Χρ. Πύργος) για τη νομική αντιμετώπιση της υπ’ αριθ. κατάθ. ΤΜ9/2020 αγωγής του Χρήστου Κωστίκη του Παντελή κατά του Δήμου Μετεώρων, η οποία κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρικάλων

– Ορισμός δικηγόρου για την νομική αντιμετώπιση της υπ’ αριθ. κατάθ. 3/2020 αγωγής του Χρήστου Κωστίκη του Παντελή κατά του Δήμου Μετεώρων, η οποία κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης, FOOD FACTORY. Από Δευτέρα έως Πέμπτη: 17:00 έως αργά το βράδυ και Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: Από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαύστε τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις του τώρα και στο χώρο σας. Καλέστε: τηλ: 24320 75305 ή 6988 281600 ...

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...

Άννα Γίδα – Παιδίατρος – Καλαμπάκα

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

Ιατρείο στην Καλαμπάκα και στην Κηφισιά από τον Ψυχίατρο Χρίστο Χ. Λιάπη

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

Μικροβιολογικό Εργαστήριο «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ» – Καλαμπάκα

Το νέο Μικροβιολογικό Εργαστήριο «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ» λειτουργεί στην Καλαμπάκα υπό τη Διεύθυνση του κ. Νικολάου Παπανικολάου σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργαστήρια αναφοράς: Βιοϊατρική Αθηνών / In-Vitro / Βιοφόρµα / Mικροανάλυση. Μικροβιολογικό     Αιματολογικό     Βιοχημικό Ανοσολογικό     Ορμονολογικό     Προγενετικός έλεγχος Ωράριο λειτουργίας: • Δευτέρα: 7:00 - 14:00 και 18:00 - 20:00 • Τρίτη:...

Αναστασία Πινιάρα – Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

ΩΡΛ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας - Ρινοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Υπ. Διδάκτωρ Νευροωτολογίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική συνεργάτιδα Νοσ. «ΥΓΕΙΑ» ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών -...

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Ψητοπωλείο “Ψηστήρι” στην Καλαμπάκα με πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – METEORA

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΠΠΑΣ: Οικοδομικά Υλικά – Χωματουργικά έργα – Είδη Υγιεινής

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

«Θαλάσσιος Κόσμος»: Με ένα τηλεφώνημα η παραγγελία σας στο σπίτι σας!

Για την προάσπιση της υγείας όλων μας και για τη δική σας εξυπηρέτηση, το κατάστημα «Θαλάσσιος Κόσμος» στην Καλαμπάκα παραδίδει τις παραγγελίες σας και στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα στο 2432077418! Επιλέξετε από τη μεγάλη διαθέσιμη ποικιλία από κατεψυγμένα ψάρια, λαχανικά και σφολιατοειδή ή νωπά ψάρια, καθώς και από...