Διαχειριστικό οικονομικό έλεγχο στον Δήμο Μετεώρων ζήτησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Όπως αναφέρουμε και στο ρεπορτάζ από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιάννης Παπαμιχαήλ ζήτησε τη διενέργεια διαχειριστικού οικονομικού ελέγχου στον Δήμο Μετεώρων για το έτος 2019.

Ο κ. Σινάνης είπε ότι συμφωνεί, προσθέτοντας ότι τα χρόνια πρέπει να είναι περισσότερα, για όλη την πενταετία της δημαρχίας του.

Ο Χρήστος Μαλακασιώτης διαφώνησε και είπε ότι και ο ίδιος ως δήμαρχος έζησε τη δυσκολία που υπάρχει για να γίνουν έργα και ότι τέτοιες διαδικασίες περισσότερο θα μας στεναχωρήσουν παρά θα δείξουν κάτι.

“Όλα στο φως”, είπε ο κ. Αλέκος και συμφώνησε με τον κ. Παπαμιχαήλ.

Η πρόταση του κ. Παπαμιχαήλ έλαβε 17 ψήφους (των παρατάξεων του κ. Αλέκου και του κ. Παπαμιχαήλ) και εγκρίθηκε, ενώ η πρόταση του κ. Σινάνη 13 (της παράταξης του κ. Σινάνη και την ψήφο του κ. Χαντζιάρα).

Ακολουθεί η πρότηση του κ. Παπαμιχαήλ:

Προς
κ. Πρόεδρο Δ.Σ. Δήμου Μετεώρων

ΘΕΜΑ
Πρόταση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΗ για διαχειριστικό οικονομικό έλεγχο του δήμου Μετεώρων, από την Γενική Δ/νση Δημοσιονομικών Ελέγχων του Γ.Λ.Κ (αρθρ. 1 του Ν.4081/2012) Περιφερειακό Γραφείο Λάρισας , για το χρονικό διάστημα 01/01/2019 έως 31/12/2019.

Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι

Με την παρούσα πρόταση ζητώ να γίνει δεκτό από το Δημοτικό Συμβούλιο, να διενεργηθεί διαχειριστικός – οικονομικός έλεγχος από την Διεύθυνση Δημοσιονομικών ελέγχων του Γ.Λ.Κ. της κατά νόμου αρμόδιας αρχής (ν.4081/2012 αρθρ. 1) και συγκεκριμένα από το Περιφερειακό Γραφείο Λάρισας για όλο το έτος 2019.

Η ανάγκη αυτή προκύπτει κατά την γνώμη μου , από λεγόμενα κατ’ επανάληψη, τόσο από την παρούσα Δημοτική Αρχή για τα γενόμενα από την προηγούμενη, όσο και από την προηγούμενη για τα γενόμενα από την παρούσα.

Επειδή πιστεύω ότι οι αναφορές αυτές μόνο καλό δεν κάνουν στην εικόνα του δήμου, και ότι διαμορφώνουν στους συνδημότες μας την αντίληψη (όλοι ίδιοι είναι) και ο ένας καλύπτει τον άλλο, και επειδή πιστεύω ότι όλα αυτά δεν ισχύουν, ζητώ από την παραπάνω αρμόδια αρχή να προβεί στον διαχειριστικό έλεγχο και να δοθεί το πόρισμα στην δημοσιότητα.

Με Τιμή
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ