Χριστουγεννιάτικη μαγεία στα Μετέωρα – Η μοναδική φάτνη σε σπηλιά των βράχων [βίντεο]

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η ξεχωριστή, μοναδική και ιδιαίτερη φάτνη που δημιουργήθηκε φέτος για πρώτη φορά σε σπηλιά βράχου της δυτικής πλευράς των Μετεώρων είναι αναμφισβήτητα η μεγάλη πρωταγωνίστρια των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μετεώρων.

Το φανταστικό θέαμα που προσφέρει η φάτνη ιδιαίτερα τη νύχτα ενέπνευσε τα παιδιά της χορωδίας του Δήμου, τα οποία “έντυσαν” μελωδικά με τη συνοδεία τσέλου τα μαγευτικά πλάνα ενός βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε.

Χαρακτηριστικό είναι το σχετικό μήνυμα του Αντιδημάρχου:

Τα φετινά Χριστούγεννα θέλουμε να έχουν κάτι το ξεχωριστό, το διαφορετικό. Γι΄ αυτό, και πρωτοτυπούμε. Εκτός από το γιορτινό στολισμό της πόλης μας και τις όμορφες εκδηλώσεις που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα των ημερών, πήραμε την πρωτοβουλία να αναπαραστήσουμε τη Φάτνη της Θείας Γέννησης σε μια από τις πανέμορφες κοιλότητες των Μετεωρίτικων βράχων.

Το αποτέλεσμα υπέροχο! Μας έβαλε ακόμα περισσότερο στο κλίμα των ημερών, με σεβασμό στο Μετεωρίτικο τοπίο.

Κι επειδή οι πρωτότυπες ιδέες εμπνέουν, η Μουσική Σχολή του Δήμου Μετεώρων, με τη συμμετοχή των ταλαντούχων μαθητών της παιδικής χορωδίας, περπάτησαν κοντά στη Φάτνη και γέμισαν τον αέρα με μελωδίες.

Απρόσμενη, εντυπωσιακή, η παρουσία τους. Έτσι γίνεται όταν η μια πρωτοβουλία φέρνει την άλλη. Έτσι γίνεται, όταν η συνεργασία έχει κοινό στόχο. Το καλό της πόλης μας.

Από τη θέση μου συγχαίρω όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της ιδέας, μα πιο πολύ τη Μουσική Σχολή του Δήμου μας και την Παιδική Χορωδία για τη συγκινητική εμπειρία που μας χάρισαν.

Παιδιά μας, να κοιτάτε πάντα ψηλά! Σας αξίζει!

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας
Θώμος Γεώργιος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ