Εκδήλωση για τα πέντε χρόνια λειτουργίας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας υπό τη διεύθυνση της Κ. Δημουλά

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ενημερωτική συνάντηση με αφορμή την πάροδο των πέντε ετών από την έναρξη της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Δημουλά πραγματοποιήθηκε σήμερα στον χώρο της Βιβλιοθήκης.

Παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης  Diana Demoulas-Merriam και ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Ηλιόπουλος, καθώς και ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μετεώρων Βασίλης Κυριακούλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Θώμος, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Γκιουζέλης εκ μέρους της Μητρόπολης Σταγών & Μετεώρων, οι μοναχές Μαξίμη και Ευσεβία από την Ιερά Μονή Ρουσάνου, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Τρικάλων Γιώργος Σπηλιόπουλος,ο Αγαμέμνων Τσελίκας από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης και εκπρόσωποι από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τη Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης Πέπη Κατσιαμάνη.

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό της, η κ. Δημουλά βράβευσε τον Καθηγητή Πληροφορικής Γρηγόρη Δερεκενάρη για την πολύτιμη βοήθεια που έχει προσφέρει στη Βιβλιοθήκη.

Στη συνέχεια το προσωπικό της Βιβλιοθήκης παρουσίασε στοιχεία που αφορούν στον αριθμό των μελών, στους δανεισμούς των βιβλίων και σε άλλα θέματα της πενταετούς λειτουργίας της.

Ακολούθησε μια παρουσίαση των πρώτων ψηφιοποιημένων χειρογράφων της Μονής Ρουσάνου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ