Και πάλι χωρίς νερό το Καστράκι

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στη σύγχρονη εποχή η φράση «ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν» χρησιμοποιείται για κάθε έργο που συναντά δυσκολίες και αδυνατεί να ολοκληρωθεί. Στην περίπτωση με τις διακοπές νερού και τα σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση του Καστρακίου αυτή η φράση “ταιριάζει γάντι”.

 

Το ιστορικό

Από το βράδυ του Σαββάτου 3 Αυγούστου 2019 ξεκίνησε το πρόβλημα με την υδροδότηση του Καστρακίου. Σχεδόν όλο το χωριό δεν είχε νερό, κι αυτό λόγω ενός σοβαρού προβλήματος με το μοτέρ του υδραγωγείου.

Από τότε και μέχρι χθες το απόγευμα το Καστράκι έμεινε χωρίς νερό με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και των πάρα πολλών τουριστών και επισκεπτών.

Αφού βρέθηκε τελικά λύση, μετά από πολλές δυσκολίες, το πρόβλημα της υδροδότησης αποκαταστάθηκε χθες αργά το απόγευμα και επιτέλους οι Καστρακινοί είδαν νερό να τρέχει από τις βρύσες.

Δεν κράτησε μια ημέρα η χαρά τους,και σήμερα πριν από λίγη ώρα το Καστράκι μένει και πάλι χωρίς νερό.

Όπως μάθαμε, υπεύθυνοι και μη έχουν κινητοποιηθεί για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Κι επειδή με το νερό και την υγεία των πολιτών δεν μπορεί να παίζει κανείς, περιμένουμε να δούμε κάποια ανακοίνωση επίσημη, για να μάθει ο κόσμος τι τελικά συμβαίνει και να μη βγάζουμε συμπεράσματα και ανησυχούμε τον ήδη ταλαιπωρημένο πολίτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ