Εξοπλισμό ρομποτικής με έσοδα από το πασχαλινό bazaar απέκτησε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, διοργάνωσε πριν το Πάσχα bazaar με στολίδια, που δημιούργησαν οι μαθητές του σχολείου μας, με τη βοήθεια των δασκάλων και των μελών του συλλόγου μας. Με τη συμμετοχή πολλών γονέων, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ, τα περισσότερα στολίδια πουλήθηκαν –τα υπόλοιπα δόθηκαν ως δωρεά στη «ΦΛΟΓΑ»- και το bazaar στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε, να διαθέσει άμεσα τα έσοδα από τη συγκεκριμένη δράση, προς όφελος του σχολείου μας και φυσικά των παιδιών μας.
Η πρότασή μας, η οποία έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερη χαρά από το Διευθυντή του σχολείου μας κ. Μέκρα Δημήτριο, ήταν η αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού, ώστε να ενταχθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών του σχολείου μας, η ρομποτική. Σε συνεννόηση με τον δάσκαλο πληροφορικής κ. Καρανάσο Σωτήρη, αποφασίστηκε να αγοραστούν 2 Κιτ Ρομποτικής με τα οποία τα παιδιά μας, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα βήματά τους, στον κόσμο της ρομποτικής.
Σήμερα, είχαμε τη χαρά, να παραδώσουμε στο Διευθυντή το συγκεκριμένο εξοπλισμό, ο οποίος θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο μάθησης, τόσο για τους σημερινούς, όσο και για τους μελλοντικούς μαθητές του σχολείου μας. Ευχαριστούμε ξανά όλους εσάς που βοηθήσατε, με τη συμμετοχή σας στο πασχαλινό bazaar, να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη επένδυση για το σχολείο μας.

To Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του
3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ