Η ένδυση του Αρχιερέως της Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων πριν από τον Εσπερινό της Αγάπης [Βίντεο]

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων η ένδυση του Αρχιερέως της, Σεβασμιωτάτου κ. Θεοκλήτου.

Είναι η δεύτερη φορά που έγινε, μια που ξεκίνησε πέρυσι να γίνεται τέτοια ημέρα πριν από τον Εσπερινό της Αγάπης με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου κ. Θεοκλήτου.

Η ένδυση έγινε μπροστά από την εικόνα της Αναστάσεως, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Νήφωνα Καψάλη, Καθηγουμένων των Ιερών Μονών, ιερέων, μοναχών και μοναζουσών, του Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας Ευάγγελου Τσιορλίδα κ.ά.

Στη συνέχεια με προπομπό τη Φιλαρμονική του Δήμου όλοι κατευθύνθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος για τον Εσπερινό της Αγάπης.

Κατά τον Εσπερινό το Ιερό Ευαγγέλιο αναγνώστηκε στα Ελληνικά και σε άλλες επτά γλώσσες, Λατινικά, Αγγλικά, Ρουμανικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Αραβικά, μία ακόμη πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου κ. Θεοκλήτου, που ξεκίνησε από πέρυσι. Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος διένειμε τα Πασχάλια αυγά στους πιστούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ