Για δύο περίπου ώρες το κοινό που γέμισε το προαύλιο του Δημοτικού σχολείου Διάβας απόλαυσε μια πολύπλευρη εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα, ταλέντο, διαλόγους, ποιηματάκια, παιχνίδια, μουσική και πολύ χορό.

Με μία εντυπωσιακή καλοκαιρινή εκδήλωση ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την σχολική χρονιά το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Διάβας.

Ενορχηστρωτές της όμορφης αυτής γιορτής λήξης ήταν οι εκπαιδευτικοί και εκτελεστές οι μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού αλλά και του Νηπιαγωγείου, που παρουσίασαν μοναδικά και με όπλο την αθωότητα της παιδικής ηλικίας, την ανεμελιά αλλά συνάμα και τα άφθονα συναισθήματά τους όμορφα θεατρικά, σκετς και παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής, σχολικής γιορτής άνοιξε με τον χαιρετισμό της διευθύντριας του σχολείου κ. Στέλλας Ψαρρή, η οποία ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη που παρείχαν στο σχολείο τη σχολική χρονιά που πέρασε. Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους της για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, προκειμένου να μεταφέρουν τις γνώσεις στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Συνεχάρη ακόμη τους μαθητές του σχολείου για το ταλέντο τους, αλλά και την προσοχή που έδειξαν για να διοργανωθεί και να παρουσιαστεί μια εκδήλωση που πέραν της ψυχαγωγίας θα μεταφέρει και μηνύματα στο κοινό.

Η γιορτή του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου τα είχε όλα. Τα παιδιά με όπλα τους, το ταλέντο και φορώντας την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή διάθεση, παρουσίασαν διάφορες δράσεις σκορπίζοντας σε όλους χαρά και ψυχαγωγία, τραγουδώντας, απαγγέλλοντας ποιήματα και παίζοντας σειρά παιχνιδιών, αποχαιρετώντας προσωρινά και για λίγους μήνες το σχολείο.

Η συγκίνηση αλλά και η χαρά ήταν εμφανέστατες στους μεγαλύτερους, που καμάρωναν τα παιδιά του, τα εγγόνια και τα ανίψια τους για τις επιδόσεις τους. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που τα παιδιά της Ε’ Δημοτικού αποχαιρέτισαν τα παιδιά της ΣΤ’, θυμίζοντάς τους τη «θαλπωρή» που έζησαν για έξι χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο και ότι τώρα ήρθε η ώρα να βάλουν πλώρη για ένα άλλο πιο μεγάλο σχολείο.

Το ραντεβού των υπόλοιπων παιδιών κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης ανανεώθηκε για το φθινόπωρο, κατά την επιστροφή τους στον γνώριμο χώρο του σχολείου.

Ήρθε λοιπόν ο καιρός για διακοπές και ανάπαυλα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ