Εορτάστηκαν οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη στον Ξηρόκαμπο

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη στον Ξηρόκαμπο. Την Κυριακή το απόγευμα 20 Μαΐου 2018 τελέστηκε ο Εσπερινός μετά Θείας Αρτοκλασίας, ενώ τη Δευτέρα το πρωί τελέστηκε ο Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος.

Πλήθος πιστών κατέκλυσε το ξωκκλήσι για να τιμήσει τους Αγίους μας. Στη διάρκεια των λατρευτικών εκδηλώσεων παρέστησαν ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Χασίων κ. Βουρλίτσης Δημήτρης, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας κ. Τσικέλης Γεώργιος, ο Δασάρχης κ. Πίσσας και ο πρώην Αντιδήμαρχος Χασίων κ. Καλτσούδας Ανδρέας.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ το Δήμο Καλαμπάκας για τα μπoλ που προσέφερε. Σας ευχαριστούμε θερμά, για ακόμη μία φορά, για την υποστήριξή σας αλλά και για την ευαισθησία που επιδεικνύετε κάθε φορά, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα και τις ανάγκες του Συλλόγου.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και δούλεψαν εθελοντικά για τις προετοιμασίες για να γίνει το φαγητό και η διανομή του, αλλά και όλους όσους ενίσχυσαν με τον τρόπο τους υλικά, (λάδι) και όλους που προσέφεραν χρήματα για τα έξοδα του φαγητού.

Η ανταπόκριση όλων και κυρίως των κτηνοτρόφων , απέδειξαν την αγάπη για τον συνάνθρωπο στη δύσκολη εποχή που διερχόμαστε αποδεικνύοντας πως, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω κτηνοτρόφους για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, να διαθέσουν από μια προβατίνα ή γίδα.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους :

1.ΜΠΑΛΤΣΟΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ
2.ΓΑΛΑΝΗ ΕΥΘΥΜΙΟ
3.ΜΠΑΚΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ
4.ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΗ
5.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ

Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορες εργασίες , «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και προσφέροντας το χρόνο τους, τη γνώση, το υστέρημα τους και την ψυχή τους όπως κάνουν κάθε χρόνο εδώ και πολλά χρόνια.

Τους ανθρώπους αυτούς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκάμπου.

Ακόμη ένα μεγάλο «ευχαριστώ» : στον Μάγειρα Παπακώστα Βασίλειο για το υπέροχο φαγητό που μαγείρεψε και απόλαυσε ο κόσμος.

Τους ευχαριστούμε και πάλι όλους θερμά και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ