Ο Θ. Αλέκος νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

DS 9 4 2

O κ. Θοδωρής Αλέκος εκλέχτηκε πριν λίγη ώρα στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Αλέκος στη διαδικασία για την ανάδειξή του στην θέση του Προέδρου έλαβε σε σύνολο 27 ψηφισάντων 27 ψήφους και μέχρι την 31η Αυγούστου 2014 αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, έπειτα από την παραίτηση του κ. Γιώργου Δήμου.

Ο κ. Αλέκος, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για την αποδοχή που είχε η υποψηφιότητα του στο σύνολο των δημοτικών συμβούλων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, και επεσήμαινε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του θα είναι δίκαιος και αμερόληπτος, ενώ επεσήμανε πως για τη διάρκεια της σύντομης θητείας του δεν θα λάβει αμοιβή.

Επίσης, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Βύρων Μπουτίνα καθώς, όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που έλαβε ψήφο από τον ίδιο και αυτό το εκτιμά ιδιαιτέρως.

Να σημειώσουμε πως από την διαδικασία απουσίαζαν ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ ο κ. Αλέκος είπε πως δέχτηκε τηλεφώνημα από τον κ. Παπαγιαννούλα, ο οποίος του είπε πως επαγγελματικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν την παρουσία του στη διαδικασία. Ωστόσο, του εξέφρασε την συμπάθεια και στήριξη προς το πρόσωπο του.

Από τα αξιοσημείωτα της διαδικασίας ανάδειξης νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Απόστολου Τσουρβάκα, του κ. Ηλία Κωστόπουλου και του κ. Γιώργου Δήμου, καθώς ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε του δυο κυρίους να παραιτηθούν από τη Δημοτική Ομάδα του κ. Σακελλαρίου, αφού δεν συμφωνούν με τις θέσεις της.

Ωστόσο, η κόντρα κράτησε για πέντε λεπτά περίπου με τον κ. Κωστόπουλο να δηλώνει απευθυνόμενος στον κ. Τσουρβάκα: «Μπορούμε να παραιτηθούμε από τη Δημοτική ομάδα, αν αυτό είναι το επιθυμητό, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε Δημοτικοί Σύμβουλοι και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
{gallery}KALAMBAKA/DHMOTIKO_SYMBOYLIO_9-4:::0:0{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ