Παπαγάλοι αποβλήθηκαν από ζωολογικό κήπο επειδή «στόλιζαν» τους επισκέπτες

«Ηταν μια τρέλα, έβριζαν όλοι μαζί» δήλωσε στο CNN ο διευθύνων σύμβουλος του ζωολογικού κήπου, Στιβ Νίκολς. «Ανησυχούσαμε για τα παιδιά»

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πέντε παπαγάλοι αποβλήθηκαν από βρετανικό πάρκο άγριας ζωής επειδή άρχισαν να βρίζουν ανυποψίαστους επισκέπτες.

Τα αθυρόστομα πουλιά τοποθετήθηκαν σε χωριστά κλουβιά, καθώς έβριζαν άσχημα τους ανθρώπους που επισκέπτονταν το πάρκο και τους υπαλλήλους, λίγες μέρες μετά την παραχώρησή τους ως δωρεά στο Lincolnshire Wildlife Park στην ανατολική Αγγλία.

«Ηταν μια τρέλα, έβριζαν όλοι μαζί» δήλωσε στο CNN ο διευθύνων σύμβουλος του ζωολογικού κήπου, Στιβ Νίκολς. «Ανησυχούσαμε για τα παιδιά».

«Με αποκαλούσαν χοντρομ@@@@@ κάθε φορά που περνούσα από μπροστά τους» αποκάλυψε ο ίδιος.

Άρχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλο
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αφρικανικοί γκρι παπαγάλοι δόθηκαν στο πάρκο από πέντε διαφορετικούς ιδιοκτήτες μέσα στην ίδια εβδομάδα.

«Κυριολεκτικά, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, άρχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλο» υπογράμμισε ο Νίκολς. «Το «Αντε γ@@@@@@» είναι το πιο συνηθισμένο» εξήγησε.

Οι περισσότεροι επισκέπτες δεν φάνηκαν να προβληματίζονται, αντιθέτως έδειξαν να το απολαμβάνουν. Ωστόσο, η ανησυχία για τα παιδιά ανάγκασε το προσωπικό να χωρίσει τα πουλιά και να τα απομακρύνει προσωρινά από τους δημόσιους χώρους του πάρκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ