Αντάλλαξε το σπέρμα του συζύγου της με του εραστή της κατά τη διάρκεια εξωσωματικής γονιμοποίησης

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ένας Ρώσος υπέβαλε μήνυση σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης αφότου η σύζυγός του παραδέχτηκε ότι είχε ανταλλάξει το σπέρμα του με το σπέρμα του εραστή της κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Ο Maxim Anokhin διαπίστωσε ότι ο ενός έτους γιος του δεν ήταν το βιολογικό του παιδί όταν άρχισαν οι καβγάδες στη σχέση τους και η σύζυγός του παραδέχτηκε την ανταλλαγή.

Η 38χρονη Yana Anokhina, είχε πει στην κλινική ότι ήθελε ο άνδρας που αγαπούσε να είναι ο πατέρας του παιδιού της, αλλά είχε αφήσει τον σύζυγό της να πληρώσει για τη θεραπεία και τον κράτησε στο σκοτάδι για ένα έτος από τη γέννηση του παιδιού.

Ο κ. Anokhin μήνυσε επιτυχώς τη κλινική στη Μόσχα που επέτρεψε την ανταλλαγή και πήρε 4.600 ως αποζημίωση για τις ηθική βλάβη.

“Εμπιστευόμουν τη γυναίκα μου,” είπε. “Της είχα εμπιστοσύνη 100 τοις εκατό.”

“Όταν μου είπε κάτι τέτοιο… ήμουν σοκαρισμένος… Δεν μπορούσα να το πιστέψω.”

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι ο κ. Anokhin είχε πληρώσει για τη θεραπεία εξωσωματικής και είχε δώσει το σπέρμα του πιστεύοντας ότι θα είναι ο πατέρας του μωρού.

Η κα Anokhina δεν μίλησε για την ανταλλαγή, αλλά οι αναφορές λένε ότι ήθελε ο πατέρας του μωρού της να είναι ο άνδρας που αγαπούσε – όχι ο σύζυγός της.

Όμως, για ένα χρόνο ο κ. Anokhin πίστευε ότι το παιδί ήταν δικό του και αγάπησε το αγόρι, το οποίο ονομάζεται Timofey.

Αργότερα το ζευγάρι χώρισε και τώρα είναι και οι δύο σε νέες σχέσεις, σύμφωνα με το δικαστήριο. Ο κ. Anokhin είπε ότι η σύζυγός του αποκάλυψε την αλήθεια αφότου χώρισαν.

“Ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας στο δικαστήριο ότι η σύζυγος του, κα Yana, ήταν εκείνη που ξεκίνησε τη διαδικασία αντικατάστασης του βιολογικού υλικού του συζύγου της,” σύμφωνα με το Vesti.

“Ήθελε να γεννήσει ένα παιδί από έναν άνδρα με τον οποίο ήταν ερωτευμένη και ο σύζυγός της ήταν εκείνος που πλήρωσε τα έξοδα.”

Οι εξετάσεις DNA απέδειξαν ότι ο κ. Anokhin δεν ήταν ο πατέρας, κάτι που τον ώθησε να μηνύσει το Ιατρικό Κέντρο Kulakov που παρείχε τη θεραπεία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η δικηγόρος του κ. Anokhin, Olga Nemtseva, δήλωσε ότι η κλινική είχε καθήκον να προστατεύσει τον πελάτη της και όχι απλώς να ακολουθήσει τις επιθυμίες της συζύγου του.

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι το προσωπικό της κλινικής βοήθησε τη γυναίκα να ανταλλάξει το σπέρμα, σύμφωνα με το Vesti.

Η γιατρός που εμπλέκεται στην περίπτωσή τους, η Liya Kazaryan, αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση.

“Δεν δίνω συνεντεύξεις… δεν θέλω να πω ούτε μια λέξη για το συγκεκριμένο θέμα,” είπε.

Αλλά όταν ρωτήθηκε πώς ένας άντρας θα μπορούσε να είναι σίγουρος ότι είναι ο πραγματικός πατέρας ενός παιδιού, εκείνη γέλασε και είπε: “Μόνο μια γυναίκα μπορεί να είναι σίγουρη.”

Ο Denis Ivchenko, δικηγόρος της Yana Anokhina, δήλωσε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει χωρίς την εξουσιοδότηση της πελάτισσάς του.

“Χωρίς τη συγκατάθεσή της της δεν μπορώ να πω λέξη,” είπε.

Ο κ. Anokhin δήλωσε ότι έκανε μήνυση στην πρώην σύζυγό του όχι για τα χρήματα, αλλά για να δικαιωθεί ηθικά.

“Ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου για να μην υπάρξουν άλλοι εξαπατημένοι άντρες σαν εμένα,” είπε ο Anokhin.

Ο κ. Anokhin έχει αποκτήσει πλέον έναν άλλο γιο με τη νέα του σύντροφο και αν και είναι πλέον «χαρούμενος» γι’ αυτό, δήλωσε ότι «δεν μπορεί να ξεχάσει το άλλο μικρό αγόρι που για ένα χρόνο θεωρούσε γιο του», σύμφωνα με το Vesti.

Η κα Anokhina βρίσκεται τώρα σε σχέση με τον βιολογικό πατέρα του μωρού της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img