Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, από την 12.00΄ ώρα σήμερα, και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, η προσωρινή απαγόρευση εισόδου – εξόδου, αμφίπλευρα, όλων των οχημάτων στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καρδίτσας του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65), για λόγους ασφαλείας, λόγω επικείμενων αγροτικών κινητοποιήσεων.
Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:
Α. Η είσοδος των οχημάτων που προορίζονται να κινηθούν στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65, σε οποιαδήποτε κατεύθυνση κυκλοφορίας, δεν θα διεξάγεται από τον Α/Κ Καρδίτσας, αλλά από τους Α/Κ Σοφάδων (72,3 χ/θ) και Προαστίου (97,3 χ/θ).
Β. Η έξοδος των οχημάτων που κινούνται στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 και προορίζονταν να εξέλθουν από τον Α/Κ Καρδίτσας, θα διεξάγεται από τις προηγούμενες ή επόμενες εξόδους του Ε-65, ήτοι τους Α/Κ Σοφάδων (72,3 χ/θ) και Προαστίου (97,3 χ/θ).
