ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ: Οι επιτυχίες… περνάνε από το στομάχι

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

p18bk6jh8u1u39k4l73f5m55gd4

Μέσα σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα δείπνησε η ομάδα των Μετεώρων στην ταβέρνα «Πολύζος», όπου πήραν μέρος όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ανδρικής ομάδας.

Το κλίμα σαφώς και ήταν ευχάριστο, ως αποτέλεσμα των τελευταίων επιτυχιών της ομάδας και ειδικά της τελευταίας νίκης απέναντι στον Πυργετό, και με τον τρόπο που ήρθε.
Όλοι έδωσαν το “παρών”, τα μέλη του Δ.Σ. η τεχνική ηγεσία, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της ταβέρνας έκανε το παν για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, και το πέτυχαν και με το παραπάνω. Μάλιστα, το δείπνο ήταν προσφορά των ιδιοκτητών της ταβέρνας, και τα μέλη της διοίκησης τους ευχαρίστησαν για την κίνησή τους.

Εκ μέρους των παικτών δυο λόγια είπε ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Αυγέρος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι ετοίμασαν αυτή τη βραδιά και υποσχέθηκε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών πως θα ακολουθήσουν κι άλλες επιτυχίες.
Από την πλευρά τής διοίκησης μίλησε ο πρόεδρος, Νίκος Παπαχρήστος, ο οποίος συγχάρηκε τους ποδοσφαιριστές για τις τελευταίες τους επιτυχίες και τους προέτρεψε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να αποτελούν μια οικογένεια. όπως άλλωστε έχει γίνει μέχρι τώρα.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

{gallery}METEORA-DEIPNO-12-12:::0:0{/gallery}

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ