«Αγία τριάδα» οδηγεί το Καστράκι

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

ALBANIS V-AVRAMOPOYLOS-KALTSOYDAS

Το Καστράκι µετά από 13 αγωνιστικές στο πρωτάθληµα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθµολογίας, είναι η µοναδική οµάδα που δεν έχει ήττα κι έχει και διαφορά 3 βαθµών από τη δεύτερη θέση.

Βέβαια, σε κάθε οµάδα, ακόµη και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, όλη η οµάδα επιτίθεται και όλη αµύνεται. Από εκεί και πέρα το επιθετικό κοµµάτι µπορούν να το αναλάβουν παίκτες µε έφεση στο σκοράρισµα, κυρίως οι επιθετικοί, ή αυτοί που µπορούν να εκµεταλλευτούν κι άλλες ατοµικές ικανότητες.
Το επιθετικό κοµµάτι στην οµάδα του Καστρακίου ανήκει µε βάση τα γκολ που έχει σηµειώσει σε τρεις παίκτες. Στους Γιάννη Καλτσούδα, Λευτέρη Αβραµόπουλο και Βασίλη Αλµπάνη.
Μάλιστα, αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές σε τρία παιχνίδια έχουν σκοράρει και οι τρεις (µε Αχιλλέα Μπάρας, Άγιο Οικουµένιο και Μεγαλοχώρι – όλα εκτός έδρας). Εκτός από αυτούς µόνο ένας ακόµη έχει σκοράρει.

Συγκεκριµένα, ο Καλτσούδας έχει σηµειώσει 15 τέρµατα και οι Β. Αλµπάνης, Αβραµόπουλος από 7. Από εκεί και πέρα έχει σηµειώσει ο Ε. Κ. Μπαούτης δύο τέρµατα κι ένα τέρµα προέρχεται από αυτογκόλ, μετά από προσπάθεια του Καλτσούδα στο παιχνίδι µε την Κρύα Βρύση.
Η Καστρακινή οµάδα βρίσκεται πλέον µόνη της στην κορυφή της βαθµολογίας και στις δύο αγωνιστικές που αποµένουν ώς το τέλος του α΄ γύρου χρειάζεται 4 βαθµούς για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια χειµώνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ