Σεμινάριο Καράτε από τον Παντρικαλινό Αθλητικό Σύλλογο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

PANTRIKALINOS-SEMINARIO

Σεμινάριο Καράτε πραγματοποίησε ο ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο κεντρικό γυμναστήριο του συλλόγου στα Τρίκαλα. Προπονητής στο σεμινάριο ήταν ο κ. Κοσμίδης Γεώργιος Αντιπρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ).

Το σεμινάριο διήρκησε 3 ώρες και απαιτούσε αρκετή αντοχή και δύναμη. Ο κ. Κοσμίδης εντυπωσιάστηκε από την υψηλή τεχνική κατάρτιση τον δυναμισμό αλλά κυρίως από το σεβασμό, την πειθαρχεία και το ήθος που έδειξαν οι αθλητές του συλλόγου.

Ξεχώρισε αρκετά ταλέντα και ήταν λογικό, διότι συμμετείχαν κυρίως οι αθλητές από την ομάδα αγώνων του συλλόγου, που οι περισσότεροι έχουν ήδη κατακτήσει μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδος. Συνεχάρη τους δύο προπονητές του ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ Α.Σ., τον κ. Παπαθανασίου Χρήστο και την κα. Παπαθανασίου Άννα για την σωστή και δυναμική εκγύμναση των αθλητών που έχει ως αποτέλεσμα τις πολλές διακρίσεις του συλλόγου στους επίσημους αγώνες της ΕΛ.Ο.Κ.

Ο κ. Κοσμίδης, έχοντας μεγάλη προσωπική εμπειρία μέσα από διεθνής αγώνες καθώς συνοδεύει την Εθνική Ελλάδος Καράτε σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, έδωσε στους αθλητές του Παντρικαλινού σημαντικές συμβουλές για να έχουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η ομάδα αγώνων του Παντρικαλινού συνεχίζει την δυναμική προετοιμασία, καθώς θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδος, που θα γίνει υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Καρδίτσα. Από τον Παντρικαλινο θα λάβουν μέρος οι αθλητές: ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΑΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΖΙΩΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΖΙΩΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΗΤΡΑΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΗΤΡΑΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΥΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΟΖΟΒΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ, ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ NΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΛΑΓΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΚΑΜΕΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΑΜΕΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ ΑΝΝΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΚΩΝ/ΝΑ, ΡΙΖΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΣΙΟΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΚΟΥΜΠΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΜΠΙΖΗ ΖΩΗ και ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗ ΑΝΝΑ.

Οι προπονητές του συλλόγου κ.Παπαθανασίου Χρήστος και κα. Παπαθανασίου Άννα εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές τους και να επιστρέψουν και πάλι φορτωμένοι με μετάλλια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ