Νέα Σχολή Ποδοσφαίρου στην Καλαμπάκα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο αθλητισμός είναι υγεία, σωματική και πνευματική!

Η σχολή μας έχει ως στόχο να βοηθήσει τους γονείς στην υπέροχη προσπάθεια να μεγαλώσουν όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως αξιόλογους νέους με κοινωνικότητα, προσωπικότητα και αξίες! Μέσα από την αγάπη και την πολυετή εμπειρία μας για το ποδόσφαιρο ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ!!! να δημιουργήσουμε μια σχολή (με 30 μέλη, όλοι νέοι άνθρωποι) που η οργάνωση, η γνώση και η ειλικρίνεια είναι θεμέλιοι λίθοι!!!

Στόχος μας είναι, οι μικροί αθλητές να μάθουν τα μυστικά του βασιλιά των αθλημάτων μέσα από την συλλογική προσπάθεια και την ευγενή άμιλλα.

Να αποκτήσουν ποδοσφαιρική προσωπικότητα και να δημιουργήσουμε μαζί ανταγωνιστικά τμήματα υπό την καθοδήγηση γυμναστών – προπονητών ποδοσφαίρου που είναι γνώστες του αθλήματος και με μακρά εμπειρία, με την επίβλεψη ιατρικής μέριμνας σε κάθε δράση των παιδιών, φυσικοθεραπευτικής υποστήριξης όπου χρειαστεί και προγράμματα διδασκαλίας που να εμπλουτίζουν με γνώσεις Πρώτων βοηθειών και σωστής διατροφής τους αθλητές.

Οι εξειδικευμένες προπονήσεις με σύγχρονες μεθόδους των ποδοσφαιριστών και των τερματοφυλάκων επιβάλλονται!!! Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια, αγόρια, κορίτσια, γονείς όπου όλοι θα γνωρίζουν την αξία της ομαδικής προσφοράς, συμμετέχοντας σε τουρνουά, εκδηλώσεις, εκδρομές, συνελεύσεις πάντα με γνώμονα την ΑΘΛΗΣΗ… γιατί ποδόσφαιρο είναι… ΑΘΛΟΣ!!!

Υπεύθυνος: Αλμπάνης Γιώργος
Τηλ. Επικ. 6984616973

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ