Στο Final 4 η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων – Κατέκτησε την 4η θέση

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την τέταρτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, για την οποία εκδόθηκε και η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων συμμετείχε στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από την Α.Ε.Α.Ε. και συμμετείχαν 15 Δ/νσεις Αστυνομίας κατάφερε να προκριθεί στο final 4 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη κατακτώντας την 4 θέση.

Για την συμμετοχή μας στην διοργάνωση οι παίχτες και οι προπονητές της ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστράτηγο κ. Αστέριο Μαντζιώκα, τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Δ κ. Μήτραινα Δημήτριο, τους Υποδιευθυντές της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Υ κ. ΚΑΠΠΑ Αθανάσιο και Α/Υ κ. Αγραφιώτη Αλέξανδρο που στάθηκαν δίπλα μας .
Οι τρεις τελευταίοι άλλωστε συμμετείχαν και ενεργά ως παίχτες.

Ευχαριστούμε τους διοικητές των υπηρεσιών για την διευκόλυνση που μας παρείχαν.
Ευχαριστούμε τον δήμο Μετεώρων και τις ομάδες Πύργου , Πυργετού , Μετεώρων,ΑΕΚ Σαραγίων και Αγίου Οικουμενίου για την παραχώρηση των γηπέδων για τους αγώνες και τις προπονήσεις της ομάδας μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που συνέδραμαν για την συμμετοχή μας : Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων, Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας, ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ ΕΠΕ ( φάρμα Μαράβα-Κούτσικου) , πρατήριο υγρών καυσίμων thermoil service (Κατσιάκος-Συνάτοικας ), κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών Κολτσίδας Απόστολος,την κάβα ποτών Τσίνας και την επιχείρηση ανταλλακτικών Χριστάκος Αιμίλιος -Αθανάσιος.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img