Επεισοδιακή η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Μετέωρα – Αβέβαιο το μέλλον…

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τελ. ενημ. 21.15 Επεισοδιακή ήταν η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Μετέωρα, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας.

Κατά τη διάρκειά της υπήρξαν από λογομαχίες μέχρι βαριές κουβέντες που δεν αρμόζουν να λέγονται σε μία Γενική Συνέλευσης ενός ιστορικού σωματείου μίας πόλης, όπως η Καλαμπάκα.

Δυστυχώς, αυτά δεν λήφθηκαν σοβαρά υπόψη από κάποιους και η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τον στόχο, που είναι να βγει μία νέα Διοίκηση που θα ενώσει τους Καλαμπακιώτες και τους φιλάθλους.

Είναι φανερό πλέον ότι ο στόχος αυτός απομακρύνεται μετά από την αποχώρηση της διοίκησης του Κώστα Βαβίτσα.

Αποφασίστηκε να δηλωθούν υποψηφιότητες προέδρων και μελών της νέας Διοίκησης μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, μόνο από παλιά μέλη, τακτοποιημένα οικονομικά. Η οικονομική τακτοποίηση αυτών των μελών μπορεί να γίνει και μέσα στο επόμενο τριήμερο (με το ποσό των 25 ευρώ).

Η Γενική Συνέλευση

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο Κώστας Φαμίσης, ενώ η συνέλευση ξεκίνησε με τις τοποθετήσεις του πρώην Προέδρου του Α.Σ. Μετέωρα Κώστα Βαβίτσα και του υπεύθυνου της Ακαδημίας Γιώργου Αλμπάνη.

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Γιώργος Αλμπάνης είπε ότι βρήκε μια κατάσταση απαράδεκτη για ομάδα Γ΄ εθνικής. Είπε ότι σήμερα η Ακαδημία είναι σε κακό χάλι και ότι τα παιδιά είναι πολύ λίγα, τονίζοντας ότι είναι μία δύσκολη περίοδος με την πανδημία. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να σταθεί στα πόδια της, είπε ο Γιώργος Αλμπάνης, και η Ακαδημία πρέπει να βρει προπονητές. Κλείνοντας, ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα Διοίκηση.

Ο Κώστας και ο Γιώργος Βαβίτσας ευχαρίστησαν όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και ιδιαίτερα τον Γιώργο Ράντζα που ανέλαβε αφιλοκερδώς προπονητής για τρεις μήνες, τους πρώην προέδρους Κώστα Φαμίση, Θανάση Θώμο και Γιάννη Μπουτίνα. Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αλέκο και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Θώμο, καθώς και τους μεγάλους χορηγούς, αδελφούς Πολύζου.

Στη συνέχεια ο ταμίας Γιώργος Βαβίτσας έκανε τον Οικονομικό Απολογισμό της προηγούμενης Διοίκησης.

Τα έσοδα κατά τη διετία 2019-2021 ανήλθαν σε 70.400 ευρώ και τα έξοδα πλησίασαν τις 100.000 ευρώ. Το έλλειμμα καλύφθηκε από την οικογένεια Βαβίτσα (23.000 ευρώ), και υπάρχουν οφειλές 8.000 ευρώ, ενώ τα 5.000 από αυτά έχουν κατατεθεί στην ομάδα από τον Δήμο Μετεώρων.

Η απελθούσα Διοίκηση απαλλάχτηκε από τη Γενική Συνέλευση.

Σοβαρή ήταν η καταγγελία του Κώστα Βαβίτσα στο σημείο αυτό ότι κάποιοι πήραν τηλέφωνο στον Δήμαρχο και ζήτησαν να μην δώσει στην απελθούσα Διοίκηση τις 5.000 ευρώ.

Στις λογομαχίες δεν θα αναφερθούμε, σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας. Ο Κώστας Φαμίσης άλλωστε τα είπε όλα: “Είμαστε Καλαμπάκα, είμαστε Μετέωρα, δεν είμαστε χωριό”.

Ενωτικός ήταν και ο Γιάννης Μπουτίνας στην παρέμβασή του, ενώ στηλίτευσε την απουσία της δημοτικής Αρχής και των δημοτικών συμβούλων στη Συνέλευση. Είπε επίσης ότι είναι ανάγκη να επικρατήσει η ενότητα, διότι από τους λίγους ενδιαφερόμενους που εκδηλώθηκαν για τη Διοίκηση δεν διαφαίνεται ένας μεγάλος επενδυτής, αφού όλοι είναι άνθρωποι της καθημερινότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ