Παπιο-βόλτα διοργανώνει ο ΜΟΛΕΚ την Κυριακή 27/6

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Παπιο-βόλτα διοργανώνει η ΜΟΛΕΚ την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 8:30 π.μ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην βόλτα πρέπει να ΔΗΛΩΣΟΥΝ την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ .. Η δήλωση συμμέτοχης μπορεί να γίνει ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 22/6 στα Γραφεία της Λέσχης, από τις 20:30 έως τις 23:00, ώστε να δοθούν και οι απαραίτητες οδηγίες – διευκρινήσεις για την προετοιμασία καθώς και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
— ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ προς τους Συμμετέχοντες —
– Η μοτοσυκλέτα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όσον αφορά την λειτουργία της και με γεμάτο ντεπόζιτο και φυσικά να έχετε μαζί σας όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα (Άδεια Κυκλοφ., ΚΤΕΟ, Ασφάλεια, Δίπλωμα Οδηγ.)
– Η ώρα συνάντησης είναι στις 08:00 π.μ , στα γραφεία της Λέσχης , και Η ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ είναι στις 08:30 π.μ. . Η ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
– Όλοι οι συμμετέχοντες να φροντίσουν να έχουν κατάλληλη ένδυση για την προστασία τους από το κρύο μιας και θα κινηθούμε σε υψόμετρο για αρκετά μεγάλο κομμάτι της διαδρομής . Εξυπακούεται η χρήση προστατευτικού κράνους.
– Εκτός από τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση έχουν προγραμματιστεί και στάσεις για Καφέ και Φαγητό . Η συμμετοχή σε αυτές δεν είναι δεσμευτική αλλά ιδιαίτερα για το φαγητό θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας ώστε να γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με το κατάστημα που θα πραγματοποιηθεί ώστε να μην υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση.
– Μαζί μας θα υπάρχει όχημα συνοδείας (Κλούβα) το οποίο θα μας ακολουθεί σε όλη την διάρκεια της διαδρομής , οπότε οποίος επιθυμεί θα μπορέσει να αποθηκεύσει εκεί ότι αντικείμενα πιστεύει ότι θα του είναι χρήσιμα.
– Επειδή η διαδρομή είναι αρκετά χλμ. και τα πρατήρια βενζίνης λιγοστά ο κάθε συμμετέχοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα πρέπει να εφοδιαστεί τουλάχιστον με ένα μπιτονάκι καυσίμου . Καλό θα είναι το μπιτονάκι αυτό να βρίσκεται στα γραφεία της λέσχης το Σάββατο το απόγευμα μετά τις 19:00 και εώς τις 21:00 για να φορτωθεί και να τακτοποιηθεί στο όχημα συνοδείας .
– Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων “Τσιομπίκας Γεώργιος” ,αρωγός και συμπαραστάτης της λέσχης σε κάθε εκδήλωση , προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τα καύσιμα που θα χρειαστεί το όχημα συνοδείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ