Ξανά «στον αέρα» η Γ΄ Εθνική

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα τα νέα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του Covid-19.

Ειδικότερα για τον αθλητισμό ισχύουν τα εξής:

-Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) προβλέπεται αναστολή λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων εγκαταστάσεων, εξαιρείται η λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις αγώνες χωρίς τη παρουσία θεατών των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα Super League 1 και Super League 2, στα πρωταθλήματα α’ καλαθοσφαίρισης ανδρών και στην α’ κατηγορία ανδρών πετοσφαίρισης ανδρών και μόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των οικείων διεθνών ομοσπονδία,

-όλα τα άλλα πρωταθλήματα αναστέλλονται.

Σε βαθύ «κόκκινο» εντάσσονται η Περιφέρεια Αττικής, καθώς και οι ακόλουθες Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας, Αρκαδίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λευκάδας (εκτός από το Μεγανήσι), Φθιώτιδας, Αργολίδας, Κορινθίας, Θεσπρωτίας, Άρτας, Σάμου, Βοιωτίας, Χίου, Αιτωλοακαρνανίας, Ρόδου, Ηρακλείου και Ευβοίας (εκτός από τη Σκύρο). Επίσης, στο συγκεκριμένο επίπεδο κατατάσσεται και ο Δήμος Καλυμνίων.

Όλες οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας κατατάσσονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο).

Από το νέο πλαίσιο των μέτρων, προκύπτει αναστολή προπονήσεων για τις περιοχές που είναι στο βαθύ κόκκινο. Αυτό σημαίνει πως τυπικά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Football League που βρίσκονται στο σημείο αυτό δεν θα μπορούν να προπονηθούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι στον ίδιο όμιλο με Μετέωρα και Φήκη, τον 3ο, βρίσκονται τέσσερις ομάδες του νομού Λαρίσης: Αετός Μακρυχωρίου, Ηρακλής Λάρισας, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Π.Ο. Ελασσόνας.

Από όλα αυτά, προκύπτει ότι μάλλον θα επανεξεταστεί η επανεκκίνηση ή η ημερομηνία της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ