Α.Σ. Μετέωρα: Καταγγελία για την απαράδεκτη φιλοξενία της ομάδος μας στην Αγριά Βόλου

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η ομάδα των Μετεώρων καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά και φιλοξενία των διοικούντων την ομάδα του Θησέα Αγρίας, αφού με το τέλος της μεταξύ μας αναμέτρησης, στο γήπεδο Αγριάς, παράγοντας της γηπεδούχου ομάδος (Πρόεδρος της Αγριάς), επιτέθηκε σε παράγοντα των Μετεώρων και σε ποδοσφαιριστή της ομάδος μας, χειροδικώντας και κλωτσώντας τους!
Το περιστατικό συνέβη και επεκτάθηκε στον χώρο των αποδυτήριων όπου κλήθηκε εκ μέρους της ομάδος των Μετεώρων η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να απομακρυνθούν οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδος και να μπορέσουν οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και οι παράγοντες της ομάδος να αποχωρήσουν με το λεωφορείο.
Ωστόσο, η ομάδα μας αποχώρησε από το γήπεδο Αγριάς έπειτα από 2 ώρες με την συνοδεία αστυνομικής δύναμης!
Επίσης, ο Α.Σ. Μετέωρα, καταγγέλλει ότι ο παρατηρητής αγώνα, Δροσίνης Νικόλαος από Καρπενήσι, έφυγε αμέσως με τη λήξη του αγώνα και δεν παρέμεινε για να καταγράψει τις ενέργειες του παράγοντα της γηπέδου ομάδος.
Δυστυχώς, ο Α.Σ. Μετέωρα δεν αντιμετωπίζει παντού τη φιλοξενία που παρέχει στα εντός έδρας παιχνίδια στην Καλαμπάκα.
Καλούμε τις αρχές του ποδοσφαίρου να λάβουν μέριμνα για το πολύ δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στο σωματείο μας στην Αγριά του Βόλου.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 27-10-2019
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ