19.04.2024

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ο Κ. Φορτούνης: «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών συμμετείχε και στα τρία γκολ, ενώ από καθαρή ατυχία δεν σκόραρε κατά της Λαμίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα της Φθιώτιδας τόνισε: «Ήταν δύσκολα για εμάς μετά από μία τόσο μεγάλη πρόκριση να έχουμε τη συγκέντρωση μας. Μπήκαμε δυνατά στο ματς, πιέσαμε τον αντίπαλο, σκοράραμε και πήραμε το ματς», τόνισε ο «Φόρτου» και συνέχισε: «Όπου μου ζητήσει ο προπονητής θα παίξω. Μου αρέσει και η θέση του σέντερ φορ».

Όσον αφορά στην κλήρωση του Europa League δήλωσε: «Είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Όποια κλήρωση και αν έχουμε δεν φοβόμαστε. Το δείξαμε και απέναντι στη Μίλαν ότι κόντρα σε ισχυρό αντίπαλο μπορούμε να τα καταφέρουμε», ήταν το σχόλιο του.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναφερόμενος στα ματς του πρωταθλήματος είπε: «Συνήθως όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε στο πρωτάθλημα είναι έτσι. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Σίγουρα δυσκολευόμαστε μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ, αλλά η ομάδα κάνει φάσεις και αυτό είναι καλό.

Μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά ως ομάδα. Είμαστε καινούργια ομάδα. Σταδιακά ανεβάζουμε την απόδοση μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα μέχρι τη διακοπή. Όσο είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα θα συνεχίσουμε να τους πιέζουμε. Το πιστεύουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς», κατέληξε ο Κώστας Φορτούνης.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
  Ακολούθησε μας στο YouTube

Διαβάστε Επίσης

Επόμενο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?