Πάμε για 15 ομάδες στην Α΄ Ερασιτεχνική;

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

PODOSFAIRO-ERASITEHNIKO-GENIKH

Ο αριθμός των ομάδων που θα συγκροτήσουν την Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία είναι μετέωρος ακόμη, καθώς προέκυψε η άνοδος του ΑΟ Τρίκαλα στη Γ’ Εθνική, όπου θα πάρει τη θέση του Φλαμουλίου.

Έτσι, ενώ ο ΑΟ Τρίκαλα είχε κερδίσει την άνοδό του από την Α1 κατηγορία, ο προβιβασμός του με τον τρόπο αυτό αφήνει την Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία με 15 ομάδες.

Από την πλευρά της η ΕΠΣΤ έχει απευθυνθεί στην ΕΠΟ και ζητάει να μάθει από το νομικό της επιτελείο αν έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει το κενό που προέκυψε πιθανότατα με αγώνα μπαράζ μεταξύ των δύο τρίτων των δύο ομίλων της Α1.

Οι δύο τρίτες Σαράγια και Σαρακίνα είχαν ξεκινήσει μάλιστα και προπονήσεις, ανεπίσημα, για να είναι έτοιμες αν γινόταν αγώνας μπαράζ.

Η Σαρακίνα πλέον αφού υπήρξε αυτή η καθυστέρηση τις σταμάτησε και συνεχίζει να περιμένει κάτι επίσημο. Μάλιστα, όπως μας είπαν οι άνθρωποί της, υπάρχει και στασιμότητα στη μεταγραφική της ενίσχυση, καθώς άλλοι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν στην Α1 κι όχι στην Α΄, ενώ ισχύει και το αντίστροφο.

Επειδή ο χρόνος που έχει περάσει είναι αρκετός, λογικά η απόφαση για το πόσες ομάδες θ’ αγωνιστούν στην Α΄ Ερασιτεχνική δεν θα αργήσει.

Το πιο πιθανό σενάριο όμως μιλάει για πρωτάθλημα με 15 ομάδες. Πάντως, μόλις ξεκαθαριστεί το τοπίο, η Ένωση αμέσως μετά θα προχωρήσει στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων, αλλά και του κυπέλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:
{article Τα σενάρια αντικατάστασης του ΑΟ Τρίκαλα στην Α΄ ΕΠΣΤ και η τύχη της Σαρακίνας}{title} {readmore}{/article}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ