Προεκλογικά Δήμου Μετεώρων: Είναι νωρίς (;)

Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε για τους υποψηφίους δημάρχους και αυτούς που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά τους ότι «είναι νωρίς» για επίσημες ανακοινώσεις και δηλώσεις υποστήριξης.

Όσο νωρίς κι αν είναι όμως, κάποιοι υποψήφιοι, του Λευτέρη Αβραμόπουλου, έχουν βγει με επίσημες ανακοινώσεις τους εδώ και μήνες για να τον στηρίξουν, και βρίσκονται δίπλα του συχνά-πυκνά για να έρθουν σε επαφή με τους πολίτες-ψηφοφόρους.

Το πόσο ωφελεί κάποιους υποψηφίους δημάρχους και υποψηφίους συμβούλους η δημοσιοποίηση θα φανεί στην κάλπη, αλλά και νωρίτερα, καθώς από τώρα εκφράζονται απόψεις ότι δεν θα μπορέσουν όλοι όσοι εμφανίζονται σήμερα ως δυνητικά υποψήφιοι δήμαρχοι να καταφέρουν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις του 80% στο σύνολο των χωριών.

Οι ανακοινώσεις λοιπόν «μαρτυρούν» κάποια δυναμική, λένε κάποιοι, ενώ αυτό δεν είναι απόλυτο, λένε κάποιοι άλλοι.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι δυνητικά υποψήφιοι κινούνται ο καθένας με ξεχωριστό τρόπο, έχοντας επιλέξει διαφορετική προσέγγιση του υποψηφίου και του ψηφοφόρου.

Έτσι, βλέπουμε ότι υπάρχει αρκετό προσκήνιο, αλλά σίγουρα υπάρχει και πολύ παρασκήνιο, που δεν βλέπουμε.

Η λογική λέει ότι πολλά θα ξεκαθαρίσουν με την αυγή του νέου έτους, χωρίς να αποκλείονται ξεκαθαρίσματα πιο πριν, ανάλογα με τις κινήσεις των «παικτών» στη «σκακιέρα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ