Η Καλαμπάκα με τα άλυτα προβλήματα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν και τις καταγγελίες στο συμβούλιο της κοινότητας Καλαμπάκας, τελικά την Τρίτη τα περιβόητα κολονάκια που τοποθετήθηκαν στην οδό 28ης Οκτωβρίου αφαιρέθηκαν, και μετά από την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που συνεδρίασε την Πέμπτη το απόγευμα, θα επανατοποθετηθούν, μέχρι να βρεθούν χρήματα για τη διαπλάτυνση του πεζοδρομίου.

Η τελική κατάληξη της υπόθεσης σίγουρα έχει να κάνει με το δίκαιο του αιτήματος που είχε υποβληθεί, καθώς είναι αδιαμφισβήτητο ότι κανείς επαγγελματίας δεν θέλει και δεν πρέπει να έχει κυριολεκτικά ένα βήμα από την πόρτα του ένα IX, λόγω της παράνομης στάθμευσης που κυριαρχεί στην πόλη και λόγω της αβλεψίας μέχρι σήμερα όλων των δημοτικών αρχών να προχωρήσουν στη διαπλάτυνση του πεζοδρομίου σε μία περιοχή που βλέπουν κάθε μέρα δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι επί σειρά ετών!

Καταντά βαρετό να γράφουμε και να ξαναγράφουμε τα ίδια «πρέπει» αλλά αν δεν γίνει τρόπος διοίκησης η καθημερινή αυτοψία στην πόλη, τότε σίγουρα δεν θα λυθούν ποτέ τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια σε σοκάκια και εμπορικά τετράγωνα.

Το πού «πονά» η πόλη είναι γνωστό σε όσους την περπατούν και δεν την διατρέχουν απλά με ένα όχημα. Χρειάζεται καταγραφή, ιεράρχηση και προγραμματισμός για τις απαιτούμενες παρεμβάσεις.

Το κυριότερο είναι να γίνουν μελέτες, διότι φυσικά και είναι αδύνατο να λυθούν όλα τα προβλήματα σε μία ή δύο δημοτικές περιόδους, οπότε πρέπει να υπάρχουν στα συρτάρια και να προωθούνται σε κάθε ευκαιρία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ