Σινάνης – Τόλης: Προεκλογικές ανταλλαγές «πυρών»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Δεν είναι μυστικό ότι το όνομα του πρώην Δημάρχου Καστανιάς και νυν Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μετεώρων Κώστα Τόλη «παίζει» δυνατά για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Μπορεί να λέει βέβαια ότι είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα, αυτό όμως δεν του αφαιρεί το δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του δημόσια.

Τελευταία μάλιστα επιλέγει να τοποθετηθεί μέσα από Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης και για διάφορα τεκταινόμενα που αφορούν στα τοπικά αυτοδιοικητικά.

Για πρόσφατο σχόλιό του πήρε αφορμή από την τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Χρήστου Σινάνη, αναφορικά με τις μελέτες για αποκατάσταση των ζημιών από τον «Ιανό» που ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή.

Ο κ. Σινάνης εξέφρασε την άποψη ότι δεν έπρεπε να δοθούν απλά και μόνο οι τοποθεσίες «Χ» και «Ψ» που όριζαν τις περιοχές παρέμβασης για αποκατάσταση των ζημιών από τη θεομηνία, λέγοντας μάλιστα ότι αυτό έγινε για να μην ξέρει κανείς, πλην ολίγων, πού θα γίνουν τα έργα.

Προφανώς και επειδή τη μελέτη τη συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία, ο κ. Τόλης έγραψε σχετικά για τον κ. Σινάνη: (…) Συμπέρασμα μετά από τόσα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση δεν έμαθε ότι με τις συντεταγμένες Χ και Ψ προσδιορίζεται ΑΚΡΙΒΩΣ η θέση του έργου. Προφανώς θα προτιμούσε περιγραφή του τύπου θέση «πουιανα,Τσαπουλουι, γκουρμαρι, βαλανται», που ξέρουμε όλοι πού ακριβώς είναι. Τελικά δεν πλήττουμε καθόλου με την ειδησεογραφία του Δήμου μας».

Ο σχολιασμός αυτός δεν άρεσε στον κ. Σινάνη, ο οποίος στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης κάνει λόγο για «απρεπή συμπεριφορά του διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας Κώστα Τόλη, ο οποίος προχώρησε σε κατάπτυστη ανάρτηση εναντίον μου»!

«Καλό θα είναι να περιοριστεί προς το παρόν στα καθήκοντά του, δείχνοντας σεβασμό σε θεσμούς και δημότες. Δουλειά μας είναι η έγκυρη ενημέρωση των δημοτών μας και η προάσπιση των συμφερόντων τους και μόνο. Απέναντι σε αυτούς έχουμε χρέος. Για όλα τα άλλα έχουμε χρόνο μπροστά μας…», καταλήγει ο κ. Σινάνης.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ωϊμέ αλί και τρισαλί
  έμεινε με το σακί
  Χάνει ο Κίτσιος ψήφια
  θα μετράει τα ρεβίθια
  Ωϊμέ αλί και τρισαλί
  Κίτσιο τρύπιο το σακί
  Τον λούμπο πως θ΄ αντέξεις
  μπάλα πάλι δεν θα παίξεις
  Ωϊμέ αλί και τρισαλί
  φάε Κίτσιο ένα σαραγλί
  Το πόνο να γλυκάνεις
  τις εκλογές τις χάνεις

 2. Τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους αδύναμους; Η ανάγκη για αναγνώριση της αξίας τους, η ανάγκη τους να αισθάνονται σημαντικοί.
  «Πω-πω, σκόνη που σήκωσα!», είπε η μύγα που καθόταν στην ουρά του γαϊδάρου.

 3. Τα «απρεπή συμπεριφορά … κατάπτυστη ανάρτηση» δεν τα κατάλαβα, το «Δουλειά μας είναι η έγκυρη ενημέρωση των δημοτών μας και η προάσπιση των συμφερόντων τους και μόνο», κύριε Σινάνη, με αποτελείωσε…

 4. Στη βαρεία τη χειμουνιά
  που έξου έχει παγουνιά
  τι κακό μας έχει βρει
  χάσαμι τα Χ και Ψ.

  Βγείτε όξου χουριανοί
  ψάξτι όυλοι Χ και Ψ
  πρώην δήμαρχου βοηθάτε
  όυλοι μη χασομεράτε.

  Ψάξτε πάνου στου μαντρί
  ψάξτε κάτου απ’ το σταμνί
  η αλφαβήτα θα χαθεί
  δίχους τώρα Χ και Ψ.

  Πάρτε σβάρνα τα γιουφύρια
  ψάξτι και στα παραθύρια
  αν δεν βρούμι Χ και Ψ
  θα μα κόψει του τυρί.

  Του δάσκαλου και τουν παπά
  ψάξτι βρείτι τους παιδιά
  κάτι ξέρουν παραπάνου
  μόνος μου δεν θα προκάνου.

  Φέρτι κι μηχανικοί
  να μας βρουν τα Χ και Ψ
  να τα πιάσουν να αλλάξουν
  κι ουνόματα να γράψουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ