Τάισε τη μαϊμού μπανάνα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Εντύπωση προκαλεί πολλές φορές η ευκολία με την οποία οι διάφοροι μαϊμού επαγγελματίες εξαπατούν τον κόσμο σε σημείο τέτοιο που ακόμα και αν αποκαλυφθεί η αλήθεια οι εξαπατημένοι δεν το πιστεύουν.

Θα μπορούσε άραγε να εμπιστευτεί κάποιος την ζωή του σε μαϊμού γιατρό;
Και όμως όπως έχει αποκαλυφθεί ακόμα και εγχειρήσεις έκανε γιατρός χωρίς να έχει σπουδάσει ιατρική, και μάλιστα ασκούσε το επάγγελμα για πολλά χρόνια.

Θα εμπιστευόσουν έναν δήθεν υδραυλικό η ηλεκτρολόγο για να εγκαταστήσεις φυσικό αέριο στο σπίτι σου με κίνδυνο να εκτοξευτείς στο φεγγάρι;

Και όμως έχουμε ακούσει άπειρες φορές τους προέδρους σωματείων να μας συμβουλεύουν και να μας προτρέπουν να ζητάμε την άδεια του κάθε τεχνίτη πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία.

Θα ταξίδευες με αεροπλάνο αν γνώριζες ότι ο πιλότος απλά είναι έμπειρος αλλά δεν έχει άδεια;

Η απάντηση εδώ είναι αυτονόητη, φυσικά όχι.Και όμως έχουν αποκαλυφθεί και μαϊμού πιλότοι.

Πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ακόμη μια περίπτωση μαϊμού δημοσιογράφου, που εκτός το ότι ήταν παράνομος χωρίς ταυτότητα της ένωσης συντακτών, είχε το θράσος να εκβιάζει και κόσμο.

Εδώ τώρα το κακό είναι διπλό: Ασκείς ένα λειτούργημα παράνομα, δηλαδή (το παίζεις δημοσιογράφος εσύ και η συνεργάτες σου) χωρίς γνώσεις, χωρίς χαρτιά (papier), δίχως άδεια, και με εκβιασμούς και μεθοδευμένη προπαγάνδα παραπλανάς τους πολίτες.

Οι ευθύνες και οισυνέπιεςτέτοιωνκαταστάσεωνβαραίνουν, οι μεν πρώτες τις αρμόδιες αρχές που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, οι μεν συνέπειες τέτοιων συμπεριφορών θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και συνοχή μια ολόκληρης κοινωνίας που ορισμένες φορές ωστόσο ανέχεται και βολεύεται από τέτοιες δράσεις.

Κλείνοντας πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεχτικοί σε τούτη τη ζωή, θα συναντήσουμε πολλές μαϊμούδες, πολλούς (αλμπάνηδες), πολλές μοδίστρες, πολλούς δήθεν. Από εμάς εξαρτάται πάντα οι δράση τους. Ας τις ταΐσουμε μπανάνες!!!

Γεώργιος Αθ. Βαΐου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ