Δήμαρχο Σουλτάνο;

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Προσπαθούν ορισμένοι να πιέζουν τον Δήμαρχο Μετεώρων να γίνει «Σουλτάνος» είναι γνωστό ότι στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου υπάρχουν μερικοί «αγάδες» και κάνα δυο «βεζίριδες». Είναι επίσης γνωστό ότι για να μην είχαν αντιδράσεις οι Σουλτάνοι χρησιμοποιούσαν τα μπαξίσια.

Ο Θοδωρής Αλέκος αποφάσισε να λειτουργήσει σαν «καπετάνιος» και όχι σαν «Σουλτάνος». Ένα χρόνο με covid-19 και καραντίνα να μην μπορείς να συγκαλέσεις δια ζώσης Δημοτική Ομάδα και προσωπικό του Δήμου. Ο ίδιος ο Δήμαρχος να είναι εντατική με κορωνοϊό.

Η κακόπιστη κριτική ποτέ δεν βοηθά, άλλα εξυπηρετεί. Όσοι τραβάνε το σχοινί πως θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν πολιτικά τον Κλεόβουλο τον Ρόδιο; «Γαμείν εκ των ομοίων. Εάν γαρ εκ των κρειττόνων, δεσπότας, ου συγγενείς κτήσει». Σε μετάφραση: Να παντρευτείς από τους ομοίους σου. Αν παντρευτείς από ανώτερη τάξη θα αποκτήσεις αφεντικά, όχι συγγενείς.
Μην εκπλήσσεστε από τις συχνές ανατροπές της δύναμης και καλό είναι να γνωρίζετε τις αδυναμίες κάθε δύναμης και τις απίστευτες δυνατότητες κάθε αδυναμίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΝΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ