Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες η μετακόμιση του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων προς το κτήριο που κατασκευάστηκε παραπλεύρως του κόμβου Καλαμπάκας του Ε65 για να στεγάσει το Τμήμα Τροχαίας του Αυτοκινητόδρομου.
Όπως είναι γνωστό, το νέο Αστυνομικό Μέγαρο, που πρόκειται να ανεγερθεί στην έκταση που παραχώρησε ο Δήμος Μετεώρων πίσω από το ξενοδοχείο Διβάνη, υπολογίζεται ότι θα κοστίσει 1 εκατ. ευρώ (προκάτ κατασκευή) και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη διετία-τριετία.
Έτσι, το Αστυνομικό Τμήμα, λόγω της λύσης του συμβολαίου από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου που το φιλοξενεί για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, θα μεταφερθεί προσωρινά στο κτήριο του Ε65 (στον κυκλικό κόμβο στρίβουμε προς προς Παράπλευρες Οδούς.
Η μετακόμιση αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, και από τη Δευτέρα, εκτός απροόπτου, το Τμήμα θα λειτουργεί παραπλεύρως του Ε65.
Βέβαια, οι χώροι στο κτήριο αυτό δεν επαρκούν για όλα τα γραφεία, καθώς προορίζεται για ένα Τμήμα μικρότερης δύναμης, ωστόσο θα λειτουργεί ικανοποιητικά και μάλιστα με χώρο και για προσωρινή κράτηση, για τις περιπτώσεις που απαιτούν κάτι τέτοιο, ενώ το Γραφείο Ταυτοτήτων/Όπλων και το Τμήμα Ασφάλειας θα λειτουργούν σε διπλανά από το κυρίως κτήριο κοντέινερ.































































