Τον Γενικό Διευθυντή Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος της Γενικής Γραμματείας Δασών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ευάγγελο Γκουντούφα, υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος.
Ο Δήμαρχος αναμένεται να θέσει στον κ. Γκουντούφα όλα τα θέματα που επιθυμεί να προωθήσει ή και υλοποιεί η δημοτική Αρχή στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του κ. Γκουντούφα.
Ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Γκουντούφα για τη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και τόνισε ότι είναι μεγάλη η χαρά του που υποδέχεται για ακόμη μια φορά τον συντοπίτη μας Γενικό Δειυθυντή Δασών στο Δημαρχείο.
Ο κ. Γκουντούφας εξέφρασε κι εκείνος τη χαρά του για τη συνεργασία, σημειώνοντας ότι βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Λύχος, ο Δασάρχης Καλαμπάκας Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, στελέχη του Υπουργείου και συνεργάτες του Δημάρχου.

































































