Σε κλίμα ζεστασιάς, ενότητας και κοινωνικής προσφοράς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 25 Ιανουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αιγίνιον – Κοιτίδα Πολιτισμού», στο κέντρο «Πολύζος» στην Καλαμπάκα. Η εκδήλωση είχε έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκε για τη στήριξη της «ΦΛΟΓΑΣ» Τρικάλων, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με τη νεοπλασματική νόσο.
Μέλη και φίλοι του συλλόγου έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά, ξεκινώντας τη νέα χρονιά με φως, αισιοδοξία και προσφορά. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ζεστό φαγητό, ποικιλία τυριών και ζωντανή μουσική, σε μια ιδιαίτερα φιλική και χαρούμενη ατμόσφαιρα, που εμπλουτίστηκε από τις όμορφες χορογραφίες της σχολής «Χορός και Έκφραση» της Δήμητρας Κανάτα, προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές καλλιτεχνικής έκφρασης.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο πατέρας Ευάγγελος Γκιουζέλης, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, ανταλλάσσοντας ευχές για μια δημιουργική χρονιά με υγεία και δράσεις πολιτισμού και κοινωνικής ευαισθησίας.
Το «Αιγίνιον – Κοιτίδα Πολιτισμού» απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι ο πολιτισμός και η προσφορά μπορούν να πορεύονται μαζί, δίνοντας ουσιαστικό νόημα σε κάθε συλλογική πρωτοβουλία.
Το φλουρί έκριβε μια δωροεπιταγή 200 € χορηγία από το ταξιδιωτικό γραφείο “Meteora Tours” για ένα ταξίδι της επιλογής του τυχερού, ενώ στη λαχειοφόρο κληρώθηκε μια παπουτσοθήκη αξίας 180 € προσφορά από τα Έπιπλα “Φωτόπουλος”.














































































































































