Στα πλαίσια του εορτασμού “Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο” τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγιοφύλλου, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε βιωματική δράση με θέμα “Μαθαίνω να κυκλοφορώ με το ποδήλατο”.
Θα ‘θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς το κ. Λαφαζάνη Εύαγγελο, Διοικητή Α.Τ.Καλαμπάκας,και τους κ. Λαγούδη Παναγιώτη,Ανθυπαστυνόμο και Μαντζάνα Βασίλειο Ανθυπαστυνόμο. Η παρουσία σας και η μεταδοτικότητα με την οποία προσεγγίσατε τους μαθητές μας, συνέβαλαν ουσιαστικά στην ενίσχυση της οδικής τους παιδείας και στην καλλιέργεια υπεύθυνης συμπεριφοράς κατά την κυκλοφορία τους.
Η δράση αυτή αποτελεί πρότυπο συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας, Σχολείου και της Τοπικής Κοινότητας, με στόχο την πρόληψη και την ασφάλεια. Σας ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωση και το έργο σας και ευελπιστούμε σε συνέχιση αντίστοιχων πρωτοβουλιών στο μέλλον.
Με εκτίμηση,
το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του σχολείου μας
