Συνεδριάζει σε τακτική διά ζώσης συνεδρίασή της η Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων την 29η Ιουλίου 2025 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 π.μ., στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση Πρακτικού II της Επιτροπής διαπραγμάτευσης και παραλαβής για το υποέργο 1″Προμήθεια υλικών για την αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα και υποδομές στη Δ.Ε. Καλαμπάκας από τις πλημμύρες τον Σεπτέμβριο 2023″.
2. Έγκριση Πρακτικού II της Επιτροπής διαπραγμάτευσης και παραλαβής για το υποέργο 2 “Προμήθεια υλικών για την αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα, υποδομές και υδρομαστεύσεις στη Δ.Ε. Κλεινοβού από τις πλημμύρες τον Σεπτέμβριο 2023”.
3. Έγκριση Πρακτικού II της Επιτροπής διαπραγμάτευσης και παραλαβής για το υποέργο 3 “Προμήθεια υλικών για την αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα, υποδομές και υδρομαστεύσεις στον Δήμο Μετεώρων από τις πλημμύρες τον Σεπτέμβριο 2023”.
4. Έγκριση Πρακτικού II της Επιτροπής διαπραγμάτευσης και παραλαβής για το υποέργο 4 “Αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα και υποδομές της Δ.Ε. Καλαμπάκας από τις πλημμύρες τον Σεπτέμβριο 2023”.
5. Έγκριση Πρακτικού II της Επιτροπής διαπραγμάτευσης και παραλαβής για το υποέργο 5 “Αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα, υποδομές και υδρομαστεύσεις της Δ.Ε. Ασπροποτάμου από τις πλημμύρες τον Σεπτέμβριο 2023”.
6. Έγκριση Πρακτικού II της Επιτροπής διαπραγμάτευσης και παραλαβής για το υποέργο 6 “Αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα, υποδομές και υδρομαστεύσεις της Δ.Ε. Κλεινοβού από τις πλημμύρες τον Σεπτέμβριο 2023”.
7. Έγκριση Πρακτικού II της Επιτροπής διαπραγμάτευσης και παραλαβής για το υποέργο 7 “Αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα, υποδομές και υδρομαστεύσεις της Δ.Ε. Καστανιάς & Δ.Ε. Ασπροποτάμου από τις πλημμύρες τον Σεπτέμβριο 2023”.
8. Έγκριση μελέτης με τίτλο “Προμήθεια υλικών για την αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα, υποδομές και υδρομαστεύσεις, μετά από φυσική καταστροφή (Daniel) στις Δ.Ε. του Δήμου Μετεώρων”.
9. Έγκριση μελέτης με τίτλο “Αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα, υποδομές και υδρομαστεύσεις μετά από φυσική καταστροφή (Daniel) στις Δ.Ε. Κλεινοβού, Καστανιάς και Μαλακασίου του Δήμου Μετεώρων”.
10. Έγκριση μελέτης με τίτλο “Αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυα, υποδομές και υδρομαστεύσεις μετά από φυσική καταστροφή (Daniel) στη Δ.Ε. Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων”.
11. Τροποποίηση της αριθμ. 1/2024 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ως προς τα μέλη της επιτροπής διαπραγμάτευσης και παραλαβής.
12. Υποβολή πρότασης (αίτηση χρηματοδότησης) και αποδοχή των όρων της αριθμ. πρωτ. 37563/08-07-2025 (ΑΔΑ: Ρ00Υ46ΜΤΛ6-ΛΔ8) Πρόσκλησης, με κωδικό 105-ΦΚ05 Α/Α ΟΠΣ : 8742), για την υποβολή πρότασης στο ΥΠ.ΕΣ. στο «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ Α) ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΤΑ» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 2.4 «Πρόληψη & διαχείριση κινδύνων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ-ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΤΑ.
13. Τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2025.
14. Εξουσιοδότηση για τη μεταβίβαση και την έκδοση αριθμού κυκλοφορίας δύο αυτοκινήτων.
15. Αίτημα του κ. Μπαλογιάννη Δημητρίου περί παράτασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.
16. Έγκριση μελέτης, πραγματοποίησης σχετικής δαπάνης και εκτέλεσης της παροχής υπηρεσίας «Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα σχεδιασμού, προγραμματισμού, οργάνωσης και διαχείρισης επιχειρησιακών και αναπτυξιακών προγραμμάτων και δράσεων», σύμφωνα με το άρθρο 328 του ν. 4412/2016.
17. Έγκριση μελέτης, πραγματοποίησης σχετικής δαπάνης και εκτέλεσης της παροχής υπηρεσίας «Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης δικτύων», σύμφωνα με το άρθρο 328 του ν. 4412/2016.
18. Έγκριση μελέτης, πραγματοποίησης σχετικής δαπάνης και εκτέλεσης της παροχής υπηρεσίας «Επισκευές-συντηρήσεις ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων », σύμφωνα με το άρθρο 328 του ν. 4412/2016.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων
Ελευθέριος Ν. Αβραμόπουλος
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!