Μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μετεώρων Άγιος Παΐσιος.
Με ευαισθησία και ενσυναίσθηση ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ζητάμε από όλους τους κατοίκους να στηρίξουν τη δράση αυτή και να συνεισφέρουν με ό,τι μπορεί ο καθένας από τρόφιμα, ώστε να μην λείψει τίποτα από τις ευάλωτες οικογένειες.
Παρασκευή 11 Ιούλιου και Σάββατο 12 Ιούλιου ώρες 19:00-21:00, στο Κοινοτικό Γραφείο.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και η εγγραφή παλιών και νέων μελών του συλλόγου με ετήσια συνδρομή 5 ευρώ.
Τα τρόφιμα που μπορείτε να φέρετε είναι: Μακαρόνια, Φρυγανιές, Ζάχαρη, Κριθαράκι, Ρύζι, Τοματοχυμό, Φακές, Αλεύρι, Εβαπορέ, Κονσέρβες, Μαρμελάδα, Κρουασάν, Μπισκότα, Αλάτι, Λάδι.
Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε: Όταν δίνεις από το υστέρημά σου ,τότε έχει αξία η ελεημοσύνη και όταν δίνεις με αγάπη, τότε αγιάζεται αυτό που δίνεις.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ Μορφωτικού Συλλόγου Αύρας Καλαμπάκας.
