Ο 20χρονος Λαρισαίος γκαρντ Παναγιώτης Αργυρούλης (γεννημένος στις 12/4/2005, ύψους 1,90μ. – 20 ετών) αποτελεί την πρώτη ανανέωση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2025-2026 για τα Τρίκαλα.
Ο Αργυρούλης αποτελεί ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στο Φοίνικα Λάρισας, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Κεραυνό Λάρισας, όπου ξεχώρισε για την αμυντική του συνέπεια και την ικανότητά του στα κλεψίματα.
Σε ηλικία μόλις 16 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α1 με τη φανέλα του Ηρακλή, εντάχθηκε στον ΑΟΤ το 2023 και ήταν σημαντικός στη πορεία ανόδου από τη National League 1 (5,3 π., 12 τριπ.), ενώ πέρυσι (2024-2025) αγωνίστηκε στην Elite League (2,2 π., 2,1 ριμπ.).
Στα μεταγραφικά, εξετάζεται η περίπτωση απόκτησης, για τη περιφερειακή γραμμή, του πολύπειρου guard Μιχάλη Λιάπη (11/3/1995, ύψους 1,92μ. – 30 ετών) που προέρχεται από την κερδισμένη άνοδο με τον Ηρακλή (στο ενεργητικό του είχε 3,2 π., 2 ασίστ, 1,3 ριμπ.). Πριν την 3η του θητεία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αγωνιστεί στην Elite League και τον Έσπερο Λαμίας.
